Alinutz86 scrie:aduc mingea sa jucam lap-tenis? ))
hai cu ea sa mai jucam si noi
facem pe echipe
Club Seat vs Gardienii din Iuliuss
ii nenorocim
Alinutz86 scrie:aduc mingea sa jucam lap-tenis? ))
Borsan scrie:Alinutz86 scrie:aduc mingea sa jucam lap-tenis? ))
hai cu ea sa mai jucam si noi
facem pe echipe
Club Seat vs Gardienii din Iuliuss
ii nenorocim
Borsan scrie:ce faceti fratilor??? ce vreme faina ii , si io trebe sa invat pentu bac (mai am 2 saptamani )
care ii cu pozele de duminca??
negrublack scrie:"De azi pana duminica avem "Porti deschise" cu ocazia sosirii noului Exeo.
Duminica de la 12:45 si pana la 16:45 vom avea proiectie in showroom cu WTCC -cursa de la Brno in care seperam sa castige echipa SEAT.
Vrem sa va propunem ca saptamana asta sa mutati intalnirea mai devreme si in showroom-ul nostru.
Va asteptam Duminica sa urmarim impreuna Campionatul Mondial de Turisme si sa testati noul Exeo (daca nu ati apucat inca)."
mai sus o parte din mesajul primit de la Alina, (topcar-seat).
Propunerea ei consta in mutarea intalnirii la orele mentionate, PROPUNEREA mea e sa ne intalnim incepand cu ora 12:45 cu ocazia proiectiei de la TOPCAR-SEAT si aceasta sa se termine seara tarziu, asta si in funcie de programul clubistilor de la bucuresti care se vor afla in Cluj.
Deci, (adica concluzia) astept rapid de la voi cine vine (eu unu ma duc) la showroom in intervalul propus, se va testa si Exeo si cred ca si alte masinute de teste care le au ei, eu personal as testa un Cupra R, sper sa fie posibil.
Catalin
PS: lista va rog
1. Catalin (negrublack)
2.
3.
4.
Borsan scrie:normal si pe langa asta inca 20 l de benzina
2 blonde nu mai vrei ?? ))