1. raul_iclodean 2. Ciclistu 3. bogy (+tata) (50%) Cat despre locatie....nu sunt sigur ca vin dar ma gandesc sa fie un loc aproape de toti. Personal as zice sa ne intalnim undeva pe Calea Turzii, e aproape, e departe de voi?
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed! (ex)Motan | (ex)16 Valve
Hai sa facem altfel:-locatii propuse C.Turzii [OMV] sau parcare POLUS CENTER [intrarea MEDIA GALAXY], in mbele cazuri ora 15. Voi ce ziceti? Daca vreti altceva nu ezitati si propuneti. E bine sa stim ce locatie alegem cel tarziu pana sambata...zic yo. Astea fiind spuse VA TUC!
Tot ce se poate. Insa mai intai sa ne inchegam umpic pe aici. Da faza e ca tot eu sunt ala care vorbeste eu care pana acum sunt singurul cu semnul intrebarii de pe lista
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed! (ex)Motan | (ex)16 Valve
multumesc pt mesaj clar ca vin si eu .eu optez pt parcarea de la polus,cu toate ca imi e cam indiferent unde ne intalnim...doar avem masini si putem merge dupaia oriunde.