@ maxx:)))-la partea cu iarba verde ai nimerit-o...imi pare rau ca n-am venit dar n-am putut rata ocazia de a iesi la primul gratar de anul asta pe o vreme asa splendida:D sper sa facem si noi o iesire din asta la un gratarel ca atunci cu siguranta vin si nu numai eu:D Asa ceva nu ratez
regret ca nam ajuns dar pe la 22 am ajuns de la resita:( pentru evitarea neprezentarii membrilor eu propun sa schimbam ora de intalnire,ca de exemplu 20-21 e cald deja ce draq? numa bine!
Fratzilor io nush ce sa zic adevarul e k....................................................................ii ceva cu beep da nu stiu strofa bine sper sa ne vedem peste 2 saptamani toate cele bune
Sooper intalnire tot asa sa fie in primul rand tin sa multumesc domnisoarelor de la Top Car care ne-au facut placerea si surpriza de a venii la intalnire si pentru atentiile pe care ni le-au acordat multumim mult ink o data Multumesc si celor care au fost prezenti si pt cei care vor mai venii si in ultimul rand sa aveti un' Paste Fericit impreuna cu familia 'si sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire
Cateva din putinele poze pe care am reusit sa le fac eu toate cele bune
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro