intalnire frumoasa azi.
Nu am reusit sa ne adunam toti ...dar nu e stres avem timp sa ne mai organizam putin.
voi pune si poze de indata ce le primes de la Felicia, daca o lasa suceava sa vorbeasca cu mine
Mare supriza mare azi. Paul si Sorin sa zicem "baietii" (ca daca le zic domnii suna cam formal si ... nu vrem sa ne formalizam in micul nostru grup de la Cluj) de la SEAT -
www.TOPCAR-seat.ro au venit cu pentru prima data la o intalnire a micului (dar viitor mare) grup de seatisti de la CLUJ.
Paul a venit cu un Altea FR de 170 HP iar Sorin a venit cu un Leon FR de 170 HP.
Va dati seama ca supriza a fost mare si prin faptul ca au venit, nestiind nici unu ca vor veni la aceasta intalnire, era un mic plan al grupului de a coopota si concesionarul TOPCAR SEAT in grupul nostru, si mare a fost supriza ca au venit cu masinile de mai sus.
Le uram bun venit in grupul nostru si o colababorare frumoasa pe viitor.
Deasemnea sa uram bun venit unui nou membru in club de la salaj care va incerca sa vina si el saptamanal de acu, imi pare rau ca nu am retinut numele, se va sesiza si va scrie el aici
Celor absenti vreau sa va spun ca ati ratat o intalnire pe cinste.
tot la intalnirea de aci s-au stabilit urmatoarele:
- intalnirea de acu (pt moment) va avea loc in parcarea de la IULIUS MALL - la etaj parcarea din care se intra la AUCHAN. E cea mai din capat.
- se va face un grup de mail sa putem transmite si pe acea cale mesajele de pe forum, astfel sa nu mai rateze nimeni intalnirile
Astazi am avut onoareac cu baitii sa montam numerele si sa lipim stikerul pe masina mea ... mai jos poza
cu restul pozelor facute revenim putin mai tarziu.
Catalin