Asta e daca faceti spontanele dupa ce plec eu . Am plecat ieri pe la 10, dupa ce am stat 4 zile...si n-ati spus nimeni nimic de vreo spontana...planificata!
Toledo 1M/AUS/1,6/16V /115CP midnight blue metallic Arosa 6H/AUB/1,4/16V/107CP rosu
"I didn't mod my car to be faster/better than other cars, I modded my car so its faster/better than it was before the mod" "When events test men, angels then appear" - Cand timpurile ii pun la incercare pe oameni, atunci apar ingerii...
Toledo 1M/AUS/1,6/16V /115CP midnight blue metallic Arosa 6H/AUB/1,4/16V/107CP rosu
"I didn't mod my car to be faster/better than other cars, I modded my car so its faster/better than it was before the mod" "When events test men, angels then appear" - Cand timpurile ii pun la incercare pe oameni, atunci apar ingerii...
Multumesc atunci vin si eu cu drag si spor .Luand in vedere ca sunt proaspat prin Cluj , sa imi spuneti doar va rog unde anume prin parcarea de la Polus va gasesc ca e maaaaare parcarea
Chiar in fata la Decathlon sau Media Galaxy. Cum intrii in parcare, o sa faci stanga in giratoriul acela mic. Oricum, o sa parcam mai in spate, nu chiar printre toate masinile
Imi cer scuze, am crezut ca azi este joi. Am fost la pozat de stele noaptea...si se pare ca creierul meu a sarit peste-o zi. Saptamana ce vine sigur nu vin ca de marti plec din tara. peste 3 saptamani cred c-o sa ajung sa va cunosc !