Poate e putin devreme, dar cumpara cineva anvelope de iarna?
Daca da, am 4 anvelope Viking 185/60R15 in stare foarte buna. Le-am folosit un sezon. Acum sunt puse la pastrare in depozit la Compexit dar le scot daca e nevoie. Profilul e de 7.5 pe fata si 7.0 pe spate, deci mai pot fi folosite mult si bine
Pretul e de 750RON.
Daca va intereseaza sau daca stiti pe cineva interesat dati-mi un PM cu numarul de telefon si va sun
Do not drive like you own the road; drive like you own the car.
Bogdan, magazin cu jante second hand nu o sa gasesti...in baciu este o vulcanizare mai mare, este dupa petrom-subaru pe dreapta...daca iti cauti jante , poti incerca la orice vulcanizare....
Merci de info, eu ma gandeam ca pe iarna sa-mi pun dimensiunile originale de la cauciucuri si mi-ar trebui niste jante pe 13 de tabla, oricum la cauciucuri am vazut ca nu-i diferenta mare la pret intre alea pe 13 si alea pe 14, insa ma gandesc ca ar fi mai usor pt toate celelalte elemente care duc la angrenarea rotii, sa aiba o sarcina mai mica.
Salutare Seatistilor,, ,,,,se anunta cineva astazi la aceeasi intalnire de Polus,,,intrarea de la Decathlon?? am revenit si Yo din concediu,,,,, aveti grija,,,drumuri bune sa aveti,,,,, Bafta