Salutare Banditule fara sa vreau am dat de linkul asta in legatura cu prelungirea http://www.frenchcars.ro/clubseat/viewt ... a40d215450 se numeste Bumper Spoiler dar nu am stat sa observ unde sar putea gasii ca si eu as vrea asa ceva daca aflii tu ceva mai concret anunta-ma si pe mine Toate cele bune
Salutare SEatistilor,,, se pare ca da,,seaturi tot mai putine,,,si yo am fost fara Leon (da am fost) sper sa ne vedem mai multi macar odata,,sa fim mai multi de o gramada sa ne vedem cu bine Bafta
Salutare multumesc topcar pentru informatie dar am recitit azi iarasi de pe linkul acela si spunea bamse ca acea prelungire se gaseste la orice dealer numai trebuie ceruta deci... nu stiu ce sa zic oricum trebuie sa se gaseasca oarecum Proofule nu te mai dezamagii atata ca dupa cum ziceam altii mai intampina unele dificultati si acest hobby ramane ultima problema ce trebuie rezolvata Toate cele bune
ionci1, de codul de piesa pe care mi l-ai dat este pentru vechiul Seat Leon Cupra; se poate comanda la noi, se aduce de pe o zi pe alta, cu avans 50% la comanda si costa 113.34 lei cu tva inclus; piesa se preteaza la montaj pe Toledo si Leon fabricate pana in 2006
Banditu, raul_iclodean: pentru Ibiza nu exista elementul postat de ionci1; daca vreti sa montati piesa de Leon pe Ibiza va trebui sa o faceti 'artizanal', decupand, adaptand si improvizand; la noi in service nu se face - tocmai pentru ca e o improvizatie - dar avem piesa la vanzare, daca insistati sa gasiti voi solutii de montaj