Felicitari pentru intalnire si "la mai mare"!
Acum, sincer, parerea mea despre intalnirile "seat" Cluj.. daca-mi permiti sa mi-o exprim,
este:
1. daca intalnirile se adreseaza exclusiv celor pasionati de masini- motoare- cai putere- sau mii de watti in portbagaj, pe mine nu contati, dar cred ca nu e asa
2. ca atare vin cu urmatoarele propuneri:
- modificarea orei de intalnire de la ora 15.00 la ora 16.00 sau 17.00, mult mai convenabila cred pentru toata lumea
- schimbarea locului de intalnire din cand in cand pentru diversitate, iar pentru perioadele de toamna-iarna-primavara, alegerea unor locuri care sa permita "adapostirea" la un suc, cafea, etc.. locatii posibile: platou hotel "Belvedere", platou cabana "Teleschi"-Feleac, parcare "Leul", locuri ar mai fi.. mai veniti si voi cu idei
- pentru perioadele de vara, propun iesiri la "mici" si gratare", locatiile cu "iarba verde" fiind multiple in zona noastra
3. organizarea unor intalniri mai speciale (lunare / trimestriale / semestriale) cu diverse ocazii-sarbatori existente sau inventate
de exemplu 1-8martie sau 6 luni "club seat" Cluj
4. stabilirea unor teme / nume - pentru intalniri - de exemplu: intalnirea 1 Martie - avand ca tema "martisoarele SEAT-CLUB", evident in aceasta intalnire doamnele / domnisoarele fiind in centrul atentiei
5. organizarea pentru inceput de concursuri cu premii simbolice - exemplu - "cel mai tare martisor "Seat",
Astept pareri pro si contra, idei, propuneri pentru intalniri, sunt sigur ca fiecare ar avea ceva de spus, ceea ce va duce cu certitudine la dezvoltarea noastra ca si grup "Seat Cluj"