Am tot incercat sa vin la intalniri, dar nu am reusit. Sper ca mi se iarta absenta
Voiam sa va intreb fata in fata, dar va trebui sa ma multumesc cu forumul: stiti pe cineva care vrea sa cumpere o Ibiza 1.4 @85 CP? Daca da, dati-mi un PM si ne intalnim sa discutam.
E varianta Reference si are in plus oglinzi electrice (incalzite), cruise control, proiectoare de ceata cu functie cornering, senzori de parcare pe spate + 4 anvelope de iarna folosite un sezon. Are aproape 10.000km. Detalii legate de consum gasiti AICI
Masina este cumparata in Noiembrie 2010, dar modelul este 2011
Pretul este de 37.000 RON - atat imi trebuie ca sa inchid creditul, ca sa-mi pot lua un Leon. Deci nu e negociabil
Daca aveti intrebari, trimiteti-mi un PM ca sa nu facem prea mult offtopic aici
Do not drive like you own the road; drive like you own the car.
aceia dintre voi care s-au inscris la concursul foto Topcar-Raliul Clujului mai au ocazia astazi sa acumuleze Like-uri pe contul nostru de Facebook si sa-si creasca sansele de castig
spre norocul vostru, numarul de inscrisi este mic, deci competitia nu va fi foarte acerba si sansele sa ne intalnim cu voi pentru inmanarea premiilor sunt mari
Salutare Seatistilor,,, se anunta cineva pe astazi????in ultimul timp ne-am cam imputinat,,,, aceeasi locatie,,,Polus,,,,la intrarea de la Decathlon,,,,,unde este magazinul de plante si flori,,, aveti grija,,,,drumuri cit mai bune,,,, Bafta
@ florentz12: daca tu esti Lostun Florin, sper ca n-ai uitat de concursul foto Topcar-Raliul Clujului ai castigat la "tragere la sorti" un bon valoric de 200 lei, valabil pentru lucrari de manopera in Compexit Service
te-asteptam sa-ti ridici premiul, de luni pana vineri, intre orele 08:00 si 16:30, la sediul Compexit Trading, Calea Turzii 223, departament Marketing