@proof eu sper sa ajung , daca intervine ceva te sun
@banditu, mi-am dat seama ca esti tu , dar cam tarziu , veneam de la sv , si cand am vazut ca-mi faci blitz prima reactie a fost - ce plm stau astia si pe aici cu radaru
Salutare! Hai ca am ajuns si eu chiar daca nu am fost cu masina mea. Mai putini ca doar o parte din noi mai sarbatoreau si ceva eveniment de import "fara suparare" Ne vedem si saptamana urmatoare,drumuri bune sa aveti! Va tuca Max-u !
Salutare Seatisti ,,,saptamana trecuta nu am fost,,,nu sa anuntati nimeni si nohh se pare ca a fost cineva pina la urma,,,,azi se anunta cineva,,,sa stiu,,,, sper ca sunteti toti bine,,,drumuri bune sa aveti ,,,Bafta
Din pacate eu nu pot sa ajung astazi, a intervenit ceva la servici si damm... I was S blocked
Sper sa ne vedem cu bine saptamana viitoare, sambata a fost o vreme excelenta , eu as fi propus sa facem o iesire de primavara pe undeva prin zona, gen scarisoara daca e vremea tot asa de faina si w-endul care vine.
Astept propuneri si opinii , nu mai hibernati ca a inceput sa dea caldura!
salutare stimati colegi.astazi din pacate slabe sanse sa ajung pe la voi,is si obosit.mini bogdan ai punctat bine,cum da caldura o ieseala ceva obligatoriu,ca am stat inchisi destul toata iarna.sa aveti drumuri bune si grija mare la gropi,incepe sezonul craterelor(apar ca ciupercile dupa ploaie) merci bebe inca odata ca m-ai rezolvat cu ITP,nu uit de tine toate cele bune
Din pacate vineri am avut un mic incident in urma caruia trebuie sa inlocuiesc: bara fata (crapata) far stanga si dreapta (rupte clemele de prindere) grilajul de plastic negru dintre faruri
Daca aveti careva de vanzare aceste piese pt Leon 2002... sau daca stiti in ce dezmembrari as putea sa gasesc, va rog sa ma ajutati cu informatia.
sal.cine ma poate ajuta cu ceva geanta din tabla pentru seat leon1m am un coleg de servici care a cumparat un leon 1m si are nevoie.daca stiti de vanzare sa imi dati un semn sau un sms la 0742847100 si va resun.raul nu are de vanzare cumva?????
salutare Seatistiilor,,,se anunta cineva pe ziua de azi la intilnire????? eu ma bag...sa stiu ,,,e frig afara poate ne bagam la un ceai inauntru,,,astept raspunsuri aveti grija,,,drumuri bune sa aveti Bafta