Nu cred ca ar fi zis cineva sa se schimbe locul de intalnire, s-a facut doar o propunere pt. aceasta duminica doarece acolo va avea loc o competitie auto si fiind toti pasionati de masini..... Eu unu nu am nimic in ceea ce priveste ca loc de intalnire sala Sporturilor, mie unul imi convine locatie...
eu am intrebat de locatie pentru ca e competitia de care zicea si Ciclistu,cea din cartodrom, dar cu siguranta nu o sa avem loc sa ne strangem toti la un loc pe platou e ok nu amaincurcat pe nimeni cand va fi cazul [adica sa fim atatia incat sa obturam traficul] ne vom muta
Salut baieti. salati si mie un id de mess ceva un contact pe net pentru a ne intalni si noi. eu zic sa incercam sa facem o intalnire timisoara cu cluj la oradea daca va este bine. facem jumate de drum noi si jumate voi. ce ziceti. astept un pm cu id-uri de mes cu cine pot sa vorbesc de acolo cu voi cel care se ocupa de organizarea intalnirilor.
)))))))))))))))) Doar nu aveti de gand saptamana aceasta, acolo prin martie, este timp, deabea ne-am adunat si noi cateva masini aici la Cluj.....parerea mea.