,,Cum vreti voi baieti,,,eu sunt,,,important e sa fie vreme buna,,si sa fie cit mai multi baietasi SEATISTI,,,Yo tot cu bestia mika cred ca oi veni,,,AVETI GRIJA,,,sa ne vedem cu bine,,,BAFTA,,,
maxule imi pare rau ca nu am participat si eu la o bericica dar am fost invitat la o alergare la care eram obligat sa ma duc data viitoare incer si eu sa fac prezenta.sal si grija mare tuturor.drive safe
,,,SALUTARE SEATISTILOR,,,uitasem,,,,LA MULTI ANI IONCI1,,, ,,, sa traiesti 1000 ani fara reparatii capitale,,,cum se zice,,,sa ne vedem cu bine,,,nu a fost multa lume la beroasa joi,,sper pe data viitoare sa fie cit mai multi,,,aveti grija ,,,toti SEATISTI,,,BAFTA...
salutare seatistilor .o problema la baiatu. imi face figuri becurile de pe pozitie poztia pe farul din dreapta este cand nu face bine contact, am desfacut am tot lucrat pe acolo dar acuma nu merge deloc.cine ma poate ajuta luni sa vedem care este problema???florenz nu ai un set de leduri pe pozitie pentru leon1M.poate sa ars cu totul si o sa am nevoie de noi sa le inlocuiesc:yh am tot mesterit pe acolo si nu ma prea bag ca nu sunt expert astept un sfat pana ce nu stric de tot. numa bine