[quote="BIG MAX"]mai ma duc,da numai daca zici ZBOARA PUIULE ZBOARA! ..am glumit!
" zboara, zboara..."
cornelius scrie:Dragii mei prieteni din Cluj ,
Pe data de 15 august 2010 in orasul vostru va canta in premiera super trupa de heavy metal, Iron Maiden.
Va invit pe toti cei care veti participa la concert, duminica pe 15 august la Taverna Cluj din strada Clinicilor sa ne intalnim la un suc, o bere sau o palinca
Locatia aleasa ne-a rezervat circa 30 de locuri, vor veni cam 15-20 de fani din toata lumea (Argentina, Australia, Canada, Irlanda, etc) pentru acest concert si vor sa ne cunostem personal, sa manance si sa bea ceva, cei mai multi vor veni cu trenul din Ungaria, altii cu avionul.
Chiar daca mai este o luna jumate pana atunci, timpul trece repede, asa ca pentru ziua respectiva nu va faceti planuri.
florentz12 scrie:PROOFule tind sa cred ca ti-ai vandut masina.data trecuta ai venit cu scuteru acuma nu ai mai venit..ti-ai luat logan?
te asteptam data viitoare sau poate dam de un juice prin oras..zilele astea..
florentz12 scrie:Stabiliti voi cand si eu vin....
PROOF scrie:,,,Salutare SEATISTILOR,,,simbata se poate dar nu stiu ce si cum,,tre sa vopsesc o camera la ai mei si nu stiu cind termin,,,,daca este ceva da-ti un anunt,,,poate sunt si eu,,,,
,,,pina atunci,,,aveti grija si sa ne vedem cu bine
p.s..pt moderator,,,nu era problema pana acuma ca scriu mare ,,acuma este???ma rupeti deja...
florentz12 scrie:Proof...noi sa fim sanatosi...in legatura cu intalnirea de sambata s-ar putea sa nu pot sa vin , dar asta numai manie seara stiu deoarece pregatesc ceva la masina...ceva special... ...daca e omu disponibil pentru montaj nu am ce face....oricum anunt daca nu pot sa vin..imi pare rau...poate ne putem vedea si duminica, daca nu aveti nimik impotriva numai ca e cam aproape de luni si....era fain sa ne mai intalnim la un interval de 2-3 zile de intalnirea de luni..cum vreti voi...