NU si fara munca! Oameni buni, chiar daca e mai greu sa intrii in contact cu omu, si sa il convingi sa intre in club, e mai eficient decat sa`i lasi un sticker, pe care la prima ploaie sau la primu vant, nu se mai poate citi pe el. Inteleg ca si timpul va este limitat, dar, trebuie umpic de sacrificiu.
Oricum, e de apreciat ca vreti! Nu va lasati, si hai ca se poate
Aceleasi multumiri si pentru tine BIG MAX... Azi nu am fost "asa de multi"......pana weekendul ce vine ne sacrificam un pic macar si cu siguranta vom fi mai multi...
Multumiri Remus,multumiri Eddy,asa cum zicea si Ciclistul "cu mai mult sacrificiu" o sareusim sa ne strangem si noi mai multi. Nu am vrut sa fiu rautacios cu,comentariile pozelor,doar am relatat cum a fost azi cu siguranta in timp o sa reusim sa inchegam ceva solid si la Cluj.Sunt multi posesori de seaturi,e un oras mare si ar fi pacat sa nu facem cunoscuta si inpartasita pasiunea noastra pentru masinile SEAT! Pana ne mai auzim sa aveti drumuri bune! Va tuc!
I-am lasat un mesaj unui baiat cu un Seat, e din Cluj, a zis ca vrea sa vina doar ca nu prea poate duminica asta, oricum i-am lasat si link-ul, poate intra pe forum, incercam in alta zi intalnirea, ce ziceti ?
I-am lasat un mesaj unui baiat cu un Seat, e din Cluj, a zis ca vrea sa vina doar ca nu prea poate duminica asta, oricum i-am lasat si link-ul, poate intra pe forum, incercam in alta zi intalnirea, ce ziceti ?
E vorba de Bogdan', doar acu am obs. ca a intrat pe forum, scuze...
Putem sa incercam si cu o lata zi din saptamana pentru mie singura conditie sa fie spre seara,in rest nu am nici o alta cerere. Astept sa vad ce propuneri faceti si voi. Drumuri bune si va tuc!
De obicei e duminica la ora 15 la sala sporturilor, acu sa vedem ce zice Bogdan' deoarece zicea de ceva examen ??? Daca are cineva alte propuneri, sa-i dea drumul, daca nu banuiesc ca va ramane pe duminica...
Haideti ca ramane tot locatia de la Sala Sporturilor si pentru saptamana asta iar mai apoi vorbim la intalnitre si stabilim daca va ramane in continuare aceeasi locatie si ora. Drumuri bune si va tuc!
imi pare rau sa va anunt ca nu pot veni duminica asta chiar sunt foarte curios sa va cunosc atat pe voi cat si pe restul din afara clujului,chiar de la 4 am fixat un examen f important pt master apoi scap de grija asta.nu cred ca are rost sa se schimbe ziua pt ca e o zi buna in care majoritatea lumii are timp liber.nu ar trebui sa va faceti griji in privinta celorlalti posesori pasionati de seat din cluj pt ca sunt o groaza numai din cati stiu eu....trebuie doar sa afle si cred ca vor veni.promit ca duminica viitoare vin ca inca cel putin 2 masini:P) apropo duminica viitoare se va face si concursul de indemanare si nu cred ca particip.am putea sa ne intalnim la sala stam la o poveste sa mergem si noi pe acolo.ce ziceti? numai bine:)