am notat nr voastre de tf si o sa va sun de pe drum. in principiu prg ecam asa: plecare bucuresti max ora 8, sibiu max 13. de acolo plec la tg mures. asta inseamna max 14.30. in tg mures stau cam 1-1.30h. in jur de maz 16 plec din tg mures. prin urmare daca totul decurge normal voi fi in cluj in jur de 18. dar vom tine legatura si cel mai bine cred ca este sa va sun cand plec din tg mures.
sa ne vedem cu bine si in nr cat mai mare sper.
bafta maxima si km fara probleme
Viaţa e scurtă,încalcă regulile,iartă repede,sărută încet,iubeşte cu adevărat,râzi din toată inima şi niciodată nu regreta ceva ce te-a făcut să zâmbeşti!
domnu moderator din bucuresti cand esti ptin turda sunama si pe mine cand cobor feleacul spre cluj si te astept la intrarea in oras pe calea turzii la showrom seat,satu la 2 minute de showrom si pe urma vedem ce si cum facem.
cu cea mai mare palcere te sun, numai sa imi spui de unde, ca din turda nu am cum. vin de la tg mures. asa ce imi spune mie harta ar fi Apahida.
Viaţa e scurtă,încalcă regulile,iartă repede,sărută încet,iubeşte cu adevărat,râzi din toată inima şi niciodată nu regreta ceva ce te-a făcut să zâmbeşti!
@pakyman daca vii din targu mures cel mai direct e targu mures-turda-feleac-cluj sau daca vrei sa vezi minunatie de 47 km de highway vii din turda pe autostrada si ajungi la gilau-floresti- cluj.daca ajungi in Apahida inseamna ca vii de la Reghin! Bafta si drumuri sa ai !
vin pe unde spuneti voi numai repede sa fie. astept vesti si sa ne vedem cu bine
marti seara sunt in timisoara. sigur ne vedem. maine stabilesc cu octa ce si cum si va anunta
@pakyman-sugestia mea e sa vi prin Turda,in nici un caz Reghin-Cluj asta daca nu vrei sa iti zdrobesti masina. @Ionci- daca e ceva iesala si ne vedem cu omul de la Bucuresti sa si mie de stire ,multam! Ficiori ,daca e sa mergem la Polus la drifturi ne auzim la telefoane. Sa aveti drumuri bune,va tuca Max-u!
Salut niste poze de la "spontana" de ieri. [ . Multumim participantilor Oaspete PAKYMAN ,Gazde-raul,banditu,CJ11CSI si eu @Maxule am incercat sa te sun de vreo 50 de ori (tot o tipa de la Orange imi raspundea ) P.s poza 2 nu are legatura cu intalnirea de ieri !!!!!!