Ieri am fost la DONA pentru a rezolva o problema cu facturile. Am stat de vorba cu baietii.
Fratilor ei vor sa intre mai multi pe ClubSEAT dar faza este ca noi rea ii luam la "omor".
Cum vine cineva ... calare pe ei.
Daca intrati in SERVICE o sa vedeti baieti de seama noastra care fac o treaba nemaipomenita acolo. SERVICE DONA era solicitat de masini VW si chiar am vazut un noul Mondeo pe acolo.
Cred ca am avea foarte mult de castigat daca i-am atrage de partea noastra.
Unul dintre ei, care de altfel a si fost premiat cu un sticker ClubSEAT, s-a recomandat : ......., cel pe care toti il injura pe forum. Cum asa?
Este de varsta noastra, la fel ca noi incearca sa-si faca noi prieteni, sa vorbeasca si el despre pasiunea pentru SEAT (cu toii sunt posesori de SEAT).
Eu zic ca ar trebui sa o lasam mai moale cu certatul, cu hulitul, cu aratatul cu degetul.
Cu toii il stim pe bamse. Si el lucreaza pentru SEAT. Toata lumea face greseli. Sunt sigur sa si el a avut o livrare intarziata sau mai stiu eu ce "problema".Dar pentru ca il stim indeajuns de bine nu spunem nimic de el. Ne este prieten. Deci ...
Si cei de la DONA ne vor deveni si vor dovedi prietenia lor in momentul in care le vor cere ajutorul.
Eu am vazut asta ieri.
Toata lumea stia de mine, stia cine sunt, si mai ales imi stiau pasiunea pentru SEAT. Cu totii auzisera de dl. VAZ, ii citisera TOPICUL dedicat, si au venit sa vada live trasformariile suferite de acesta.
Rog pe toti membrii din Constanta sa incercam intr-o zi de week-end si sa ne strangem cu toii in fata la DONA si sa ne facem noi prieteni. Ce spune-ti? Cu JUICE este altceva.