Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 23

BogdanLeon

Re: Dona Constanta

15 Noi 2008, 01:19

Masina era in showroom iar echiparea poat fi diversificata usor. Nu era mare lucru sa ii puna si un capac. Dar eu sunt 100% sigur ca masina avea acel capac. Pur si simplu am ramas blocat cand am ridicat capota. Parca vedeam motorul unui tractor. Pacat ca nu facusem o poza la motor inainte. Dupa cum am zis, eu sunt foarte sigur pe ce zic. Nu ma astept sa il primesc inapoi sau sa recunoasca cineva. Dar plangere la politie si OPC o sa fac sigur. Cel putin sa ramana ca istoric si pe viitor poate ii va ajuta pe altii.

deep

15 Noi 2008, 01:23

BogdanLeon scrie:
Masina era in showroom iar echiparea poat fi diversificata usor. Nu era mare lucru sa ii puna si un capac. Dar eu sunt 100% sigur ca masina avea acel capac. Pur si simplu am ramas blocat cand am ridicat capota. Parca vedeam motorul unui tractor. Pacat ca nu facusem o poza la motor inainte. Dupa cum am zis, eu sunt foarte sigur pe ce zic. Nu ma astept sa il primesc inapoi sau sa recunoasca cineva. Dar plangere la politie si OPC o sa fac sigur. Cel putin sa ramana ca istoric si pe viitor poate ii va ajuta pe altii.

Sincer .. eu sustin tare si cu putere ca nu stiu sa fie reference cu capac. Tu stii mai bine ce ai de facut pana la urma. Totusi .. inainte sa faci scandal, ai putea sa adresezi frumos o intrebare PM lui Juice. Este reprezentanta Dona pe ClubSeat .. momentan
1.4 with strong personality & Cupra looks... called Dulfy

BogdanLeon

15 Noi 2008, 01:27

Si ca o completare: am sters de vre-o 3-4 ori capacul de praf de cand am luat masina. Si de cate ori am completat cu apa la stergatoare... Dar dovada cea mai buna este data de suprafata acoperita de capac. Este foarte curata. Bine, nu este o dovada pentru mine, doar ca exercitiu de argumentatie.

BogdanLeon

15 Noi 2008, 01:33

@deep - multumesc pentru sugestie.

GINA

15 Noi 2008, 09:01

BogdanLeon,lucrez in cadrul Dona Service,si voi incerca sa te lamuresc.Masinile nu vin echipate cu capac motor,aceasta piesa fiind considerata accesoriu si poate fi comandata de la dealer.Masinile din showroomul nostru care sunt dotate cu anumite accesorii,sunt dotate cu accesorii exterioare,nicidecum nu se umbla sub capota masinii inainte ca aceasta sa fie vanduta.Nu punem la indoiala integritatea dumneavoastra ca si client,sper sa putem rezolva cumva aceasta situatie.
Masinile care vin din dotare cu acest capac de motor,sunt doar modelele de FR diesel si cupra,aceasta din urma avand filtru de aer incorporat in capac.
Daca va mai pot lamuri cu ceva,va stau la dispozitie
micile placeri ale vietii:cum ar fi sa dai cu bormasina dis-de-dimineata-n toti peretii ?
www.donaseat.ro

Thunder

17 Noi 2008, 17:31

Salut Bogdan. Vreau sa te lamuresc care este treaba cu capacul pentru motarele TDI de 1,9 si 2TDI/140CP.
In luna octombrie 2005 fabrica Seat a anuntat eliminarea capacului de motor pentru motoarele TDI mai putin cel de pe FR (2TDI/170CP) de pe toate modelele. Acest aspect face parte din politicile (stupide dupa mine) companiilor auto de reducere a costurilor de productie si nu a afectat doar Leon-ul. Singura parte buna este ca s-a lasat portita ca acest capac sa fie comandat ca piesa de schimb. Sa sti ca din luna septembrie de cand a aparut in Romania noul Seat Leon a suferit mai multe modificari in ceea ce priveste configuratia dotarilor atat in bine cat si in rau. Aceste modificari se fac cel putin odata pe an cand se schimba anul de model.
Daca mai aveti nelamuriri legate de orice probleme lagata de configuratie oricarui model Seat nu ezitati sa ma contactati.
New Seat Leon 2TDI ESP Bluetooth

marian_iam
V.I.P.

17 Noi 2008, 17:50

foarte tare ... se pare ca a mai intrat un reprezentant dona pe forum...
sau ma insel???
Daca este de contactat ... unde te putem contacta???
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

Testosul

17 Noi 2008, 20:35

Aveam Service, acum avem si Vanzari. Bine ai venit printre noi. Sa ne dai cat mai multe informati valoroase.

Thunder

17 Noi 2008, 22:05

Am sa incerc sa va ajut de fiecare data cand voi putea. Va urmaresc de mult pe forum insa, la recomandarea celui care "se afunda in profunzime" :D , m-am hotarat sa ma alatur voua.
In ceea ce priveste contactarea mea, cei ce ma cunosc personal stiu cum sa dea de mine. La restul o sa le raspund pe acest forum.
Sa auzim numai de bine!

a_ionut

17 Noi 2008, 23:35

Nu poate fi decat de bun augur prezenta a doua persoane de la Dona Ct aici pe forum.
Welcome.
Thunder tu fiind de la vanzari, poate ne lamuresti cu o chestie.
Umbland des prin tara am vazut ca doar bucurestiul se compara la vanzari seat cu Ct.
E doar o parere sau o sa confirmi?
Seat Leon 1p

deep

17 Noi 2008, 23:48

Thunder scrie:
Am sa incerc sa va ajut de fiecare data cand voi putea. Va urmaresc de mult pe forum insa, la recomandarea celui care "se afunda in profunzime" :D , m-am hotarat sa ma alatur voua.
In ceea ce priveste contactarea mea, cei ce ma cunosc personal stiu cum sa dea de mine. La restul o sa le raspund pe acest forum.
Sa auzim numai de bine!

Sa ramana confidential ala adanc :)) :P

Salut si ma bucur ca ai intrat. Te asteptam la intalniri iar sticker club seat daca gasesti loc, iti dam si tie :)

Florin&David
JAF

18 Noi 2008, 07:03

Ieri am fost la DONA pentru a rezolva o problema cu facturile. Am stat de vorba cu baietii.
Fratilor ei vor sa intre mai multi pe ClubSEAT dar faza este ca noi rea ii luam la "omor".
Cum vine cineva ... calare pe ei.
Daca intrati in SERVICE o sa vedeti baieti de seama noastra care fac o treaba nemaipomenita acolo. SERVICE DONA era solicitat de masini VW si chiar am vazut un noul Mondeo pe acolo.
Cred ca am avea foarte mult de castigat daca i-am atrage de partea noastra.
Unul dintre ei, care de altfel a si fost premiat cu un sticker ClubSEAT, s-a recomandat : ......., cel pe care toti il injura pe forum. Cum asa?
Este de varsta noastra, la fel ca noi incearca sa-si faca noi prieteni, sa vorbeasca si el despre pasiunea pentru SEAT (cu toii sunt posesori de SEAT).
Eu zic ca ar trebui sa o lasam mai moale cu certatul, cu hulitul, cu aratatul cu degetul.
Cu toii il stim pe bamse. Si el lucreaza pentru SEAT. Toata lumea face greseli. Sunt sigur sa si el a avut o livrare intarziata sau mai stiu eu ce "problema".Dar pentru ca il stim indeajuns de bine nu spunem nimic de el. Ne este prieten. Deci ...
Si cei de la DONA ne vor deveni si vor dovedi prietenia lor in momentul in care le vor cere ajutorul.
Eu am vazut asta ieri.
Toata lumea stia de mine, stia cine sunt, si mai ales imi stiau pasiunea pentru SEAT. Cu totii auzisera de dl. VAZ, ii citisera TOPICUL dedicat, si au venit sa vada live trasformariile suferite de acesta.
Rog pe toti membrii din Constanta sa incercam intr-o zi de week-end si sa ne strangem cu toii in fata la DONA si sa ne facem noi prieteni. Ce spune-ti?
Cu JUICE este altceva. :wink:
FIAT 500 - 1.4/100 CP, CT 74 REA
CUPRA R - 2.0/300+ CP, CT 50 DAB

deep

18 Noi 2008, 08:10

Florine .. te-ai intrebat de ce oare se intampla asta ? Probabil ca mai bine mai tarziu decat niciodata .. sa se "alature" si reprezentantii singurului dealer Seat din Constanta .. e un lucru bun.

Ma foarte indoiesc de faptul ca sunt luati la omor :)

Si Juice ? Ce-i cu ea ? Ia sa nu va luati de ea ! :D

GINA

18 Noi 2008, 08:54

Florin,pot sa fiu prietena lui David ? :oops:
micile placeri ale vietii:cum ar fi sa dai cu bormasina dis-de-dimineata-n toti peretii ?
www.donaseat.ro

Thunder

18 Noi 2008, 09:13

a_ionut scrie:
Nu poate fi decat de bun augur prezenta a doua persoane de la Dona Ct aici pe forum.
Welcome.
Thunder tu fiind de la vanzari, poate ne lamuresti cu o chestie.
Umbland des prin tara am vazut ca doar bucurestiul se compara la vanzari seat cu Ct.
E doar o parere sau o sa confirmi?

Salut Ionut. Nu vreau sa ne laudam insa nu prea ne comparam cu nimeni in Romania. Fiecare oras are o anume cota de vanzari fata de Bucuresti. Astfel cota medie Constanta - Bucuresti in ceea ce priveste vanzarea auto este de 1 - 7,2. Acesta cota este confirmata de vanzarile totale si de cele a marcilor de volum. De ex. in luna august situatia era urmatoarea:
CT B
Audi 210 822 1 - 3.9
BMW 119 990 1 - 8.3
Chev 281 2073 1 - 7.4
Dacia 1433 14142 1 - 9.9
Fiat 293 2182 1 - 7.4
Ford 670 5806 1 - 8.7
Hyundai 545 3886 1 - 7.1
Mercedes 180 959 1 - 5.3
Mitsu 199 970 1 - 4.9
Opel 453 5616 1 - 12.4
Peugeot 281 2798 1 - 9.9
Renault 505 5307 1 - 10.5
Seat 419 865 1 - 2.1
Skoda 1109 5637 1 - 5.1
Toyota 343 2458 1 - 7.2
VW 937 4296 1 - 4.6
Raportand aceste cota la cota media de 7.2 puteti observa ce marci vand peste potentialul orasului si care sunt mai slabe in acest sens. In ceea ce priveste situatia marcii SEAT nici nu avem ce sa comentam. Nici nu cred ca mai exista acesta discrepanta la vreo alta marca in vreun alt oras din tara. Oricum este clar ca avem de departe cel mai bun raport SEAT/cap locuitor.
Ce zici Ionut?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 23