BogdanLeon scrie:In momentul de fata eu am o problema la care nu m-as fi asteptat sa se intample. In urma cu o luna am facut revizia la Seat Dona Constanta (de pe varianta). Toate bune si frumoase pana acum 2 zile cand am ridicat capota. Ia capacul de protectie al motorului de unde nu-i. Pur si simplu nu mi-a venit sa cred ca cei din service-ul Seat Dona din Constanta se preteaza la asa ceva. Maine le voi face o vizita si le voi cere sa vorbesc cu cei care s-au ocupat de revizia masinii. M-am mai interesat si se pare ca deja li s-a dus vorba celor din service ca se preteaza la hotii de genul asta. Se pare ca nu sunt prosti. In principiu toate Seat Leon-urile versiunea Reference nu au capac de protectie. Dar Leon-ul pe care eu l-am achizitionat era luat direct din stoc, adica un Leon Reference customizat (capac de protectie motor, comenzi pe volan ...). Maine voi vrea si eu sa ii cunosc, dupa care voi face plangere la Politie pentru furt, la UPC si nu in ultimul rand celor din conducerea Seat Dona.
Este inimaginabil ce se intampla. Pacat!
Fara sa iau apararea cuiva .. ai spus ca reference-urile nu au si al tau era customizat. Si eu tot reference am, iar capac la motor, nu am gasit nici in optionale, nici sub capota, masina am luat-o de noua, de la Dona
Ciudat
?