Buna Cornel Pedala de frana 42 lei si ambreiaj 42 lei.Cu pedala de acceleratie este imposibil,pentru ca vine cu tot cu integrate electronice,adica tot mecanismul,nu numai ornamentul care s-ar atasa de pedala veche,asa cum vin celelalte 2 .
micile placeri ale vietii:cum ar fi sa dai cu bormasina dis-de-dimineata-n toti peretii ? www.donaseat.ro
Gina, inca 2-3 intrebari legate de pret Cum ziceam, fac planuri
1. Cele 2 difuzoare suplimentare, ca masina vine cu 6 2. Bara spate de Cupra (partea neagra unde este numarul de inmatriculare) 3. Daca instalez in service la voi un BlowOff Forge, cand masina e in garantie, se pierde garantia?
nu iti pierzi nici o garantie. stii ca ai garantie la vopsea cativa ani. daca iti pui folie...automat vei proteja in plus cat de cat vopseaua...deci go on
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
Salutare, Gina,am si eu o rugaminte;de fapt o noua rugaminte.Saptamina viitoare trebuie sa fac prima revizie la noua mea masina.Altea xl 1,4 tsi.Asa cum precizam mai inainte sunt client Dona Constanta de 5 ani.Dami si mie un pret al acestei prime revizii cu toate reducerile de care pot beneficia.Multumesc anticipat!
salutare, Catalin,flacaul de la vinzari,nu stiu rangul ,functia ,trebuie sa stie si alte date .el mia vindut si prima si a doua masina.de gasca baiat,facut pentru meseria asta. omul potrivit la locul potrivit.bravo lui!
sigur saptamina viitoare o sa trec ,macar sa va salut.o seara frumoasa sa veti!
Catalin Giuroiu , director de vanzari acum Am gasit si masina noua si cea veche CT98VIS O sa fac un calcul si o sa trimit un mesaj astazi cu pretul revizie
micile placeri ale vietii:cum ar fi sa dai cu bormasina dis-de-dimineata-n toti peretii ? www.donaseat.ro