Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Duncan
Resident DJ
Subiect Autor

Anti-prezentare masina

25 Feb 2008, 16:52

Dragi colegi, as vrea sa va supun atentiei o chestie care ma distreaza pe forumurile auto din Romania: prezentarea masinii proprii. Acest gen de topic a devenit ceva de legenda, cu adevarate epopee scrise si comentate. Cum vad eu chestia asta? Pai...nu neg ca exista masini care merita un astfel de thread...masini frumoase, puternice, deosebite, originale...care ies in evidenta. Dar...eu personal m-am saturat de topicuri de genul:

"Titlu: Frumoasa si geniala mea...bestia pink bonbon"

"Post: Iubitii mei, dupa indelungi lupte si economii mi-am luat un Seat Arosa de 800 de euro (nota autorului: este doar un exemplu cu forma de prezentare, nu am nimic personal cu acest model sau cu colegii care-l poseda ;) ) cu motor de 0.6 l, 33 CP, merge superb, o dau cu sampon in fiecare zi... i-am facut si tuning i-am pus clantza la usa...pe viitor vreau sa-i iau capac cromat la rezervor si husa la portbagaj...sunt foarte multumit de ea, consuma 13,7 % dar e normal, ca merg cu ea in aglomeratie...aveti idee cat ma costa sa ii pun radio cu caseta in loc de pick-up-ul standard?"

Si tot asa...

De aceea as vrea sa infiintez (sper sa apreciati spiritul pamfletar al acestui post si nu potentialul sau de flame) un thread anti-prezentare, unde fiecare poate sa ironizeze acest gen de topic specific auto. Adica acest thread...happy posting! :D :roll:
Seat Leon FR TDI | Cylinders: 4 | Power: 46 HP | Maximum Speed: 133 km/h

Night Ride Squad :: powered by ClubSeat.eu

..:: Duncan Jay :: house mixes all the way ::..

Testosul

25 Feb 2008, 16:55

Hai ca ai reusit sa ma faci sa rad, desi e luni.... :lol:
Eu sunt de acord cu acest topic si mi se pare cat se poate de original.

ace117
Membru Fondator

25 Feb 2008, 17:46

Si sa nu uitam raspunsul moderatorului la aceasta prezentare:

Foarte frumoasa masina ta, sa stii ca acest model Arosa de 0.6 l este foarte reusita.
Cat prinde la deal? Sa stii niste capace de jante pe 13" ar da foarte bine pe acesta bijutarie.
Sa nu uiti sa pui stropitoare cu leduri albastre si niste cutii de Kinder pe antena. Sa stii ca sunt foarte greu de procurat de cand s-a schimbat ambalajul jucariei pe acest produs. Am un prieten care le vinde la pret foarte avantajos, firma si nr de telefon ai pe PM (sa nu-i facem reclama :wink: ).
Multi km fara indecente!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1
EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1

Imagine Imagine

marian_iam
V.I.P.

25 Feb 2008, 18:02

mda...totusi sa incerc si eu...
m-am hotarat ... in urma finantelor...sa-mi cumpar un cd...(pt infrumusetare) pe care o sa mi-l atarn dupa oglinda!
am inteles ca are rol si de anti-radar...cum ca ar bruia undele aparatului...deci omor 2 iepuri dintr-o lovitura...
Apoi...as vrea sa-mi pun un mare semn pe luneta cu NIKE sau ADIDAS (voi ce imi recomandati?) as putea sa-mi scriu si numele meu sub acest semn? oare ar da bine?
astept sugestii....
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

marian_iam
V.I.P.

25 Feb 2008, 18:23

sa revin iar ink odata si din nou cu ceva idei...
http://uk.youtube.com/watch?v=M5Z6JQdoQug
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Opel Astra GSI

Duncan
Resident DJ
Subiect Autor

25 Feb 2008, 18:27

Salut, in mod normal nu postez in aria "masina mea", dar acest Arosa m-a impresionat...e masina visurilor mele, da nush daca o sa am vreodata bani de ea :(

Oricum, sa traeshti si sa o stapanesti sanatos...si sa o tunezi cat mai frumos, vezi ca se gaseste in Vitan volan de Arosa WRC, in 1 spitza...da foarte bine pe masina :wink: Un alt tuning reusit (nu stiu daca sa zic ca este de pe forumuri concurente :? ) este claxonul lateral, ca la Dacie...e ceva foarte original si nici nu strica design-ul superb al Arosei.

Cat priveste sticker-ul cu Nike, excelenta idee...am vazut la multa lume, daca vrei sa fii mai cool si sa iesi in evidenta neaprat sa pui cu Reebok sau Puma..si sa lasi loc sa iti scrii numele, Maricel :D
Seat Leon FR TDI | Cylinders: 4 | Power: 46 HP | Maximum Speed: 133 km/h

Night Ride Squad :: powered by ClubSeat.eu

..:: Duncan Jay :: house mixes all the way ::..

Testosul

26 Feb 2008, 09:44

Mai, sunt total socat...am vazut niste ornamente bestiale pentru toba finala cu leduri mov....sunt geniale...va dati seama zici ca esti la disco, ai si lumini si fum in acelasi timp...trebuie sa fac si eu rost de asa ceva neaparat... :lol:

julia_crista

01 Mar 2008, 16:37

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Imagine
If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu "i"

Testosul

01 Mar 2008, 21:38

Mama ce triple bestiale, de unde pot sa fac s eu rost pentru scuterul meu?

danieltanase79
Bestia Nerra

05 Mar 2008, 12:11

Testosul scrie:
Mai, sunt total socat...am vazut niste ornamente bestiale pentru toba finala cu leduri mov....sunt geniale...va dati seama zici ca esti la disco, ai si lumini si fum in acelasi timp...trebuie sa fac si eu rost de asa ceva neaparat... :lol:

Am vazut si eu la mai multe masini...si culmea toate erau LOGAN...
Si ce masina...si ce sofer...
C U P R A

ace117
Membru Fondator

05 Mar 2008, 13:58

Exact, se numeste Vitan Tuning :wink:
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1
EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1

Imagine Imagine

Testosul

05 Mar 2008, 14:15

Am auzit ca Vitan Tuning este una dintre cele mai mari "piete" de tuning din Romanica si gasesti susper marfa de calitate...pina acum ma duceam in Europa sa ma uit dupa chestii de super mega calitate, dar de acum incolo ma voi duce numai la Vitan Tuning....poate daca o sa prind rand la coada si nu se termina exact inaintea mea, imi iau un tips de toba finala cu leduri de alea misto, sa vada lumea noaptea ca am si eu toba. :D :D :D

marian_iam
V.I.P.

05 Mar 2008, 14:20

pe mine ma bate gandu' sa-mi pn toba.... da bine ca ati zis ca se gaseste de aia cu leduri....
unde este mai exact vitan tuning?
multumesc anticipat!
Opel Astra GSI

julia_crista

05 Mar 2008, 15:22

intreaba primul taximetrist care are dacie sau primul manelist cu muzica data la maxim in a lui bijuterie de 1300 si o sa-ti spuna exact: de la mine din parcare iesi, faci dreapta, calea rahovei, regina maria, cheiul dambovitei, traversezi marasesti, o tii innainte, traversezi mihai bravu', o tii tot innainte, la primul semafor faci dreapta, dupa aia in semaforul mag opraktiker faci stranga imprejur si la cca 50 m , ba nu cam 70, 72 chiar 73 pe partea dreapta se regaseste tunning vitan

uite asta este explicatia pe care mi-a dat-o un coleg care conduce logan si e manelist
If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.

Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu "i"

danieltanase79
Bestia Nerra

05 Mar 2008, 16:10

Citea de pe GPSu din memorie... :lol: :lol: :lol:
Si ce masina...si ce sofer...

C U P R A
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5