Da, asa a fost, lume multa, masinute multee!
Nici nu zici ca a venit frigul.
Cauciucuri incinse, praf, fum, masinuta lui SpDlicious, alias Div-ul, a rezistat eroic sub talpa lui Puffy alias Mondialu.
A fost o incercare nereusita de a lipi un stiker pe o masinuta dar fiind frig, operatia a esuat, acesta fiind inlocuit de Deep.
Sa montat si un suport de numar din noua serie, provizoriu, pentru ca erau necesare alte gauri in bara.
Masinuta lui Marian_iam a scapat de urmele lasate de un bolnav psihic in libertate.
Masinuta lui bufubu este posesoarea unei noi grile,

bufubu, sa te bucuri de cele doua fete.
Bitigaby nu a mai ajuns, dar nu ii punem absenta, intrucat are scutire de la doctor, sanatate si sa te faci bine.

Flory, absenta nemotivata cu stiloul in catalog. sic!
O prezenta noua fiind fiara lui Cristi.
Sa nu uitam nici Ibiza cu care a venit Bamse, care era pregatita d alimentare in mers!
Mai spre final au venit un leut cu o ibita gelbene,

sunt pozate impreuna, cer scuse pentru calitatea pozelor, dar inca nu am facut upgrade la mizeria din dotare, si fiind frig a cam tremurat mana, o parte din poze fiind facute fara blit.
Si sa nu uit, au fost 3 cordobe...sic!
Zeusik, scuze pentru calitatea pozelor, o parte cu masinuta ta nici nu au iesit vizibile asa ca nu au fost postate, promit sa ma revansez data viitoare.
Arata bine cu inele cromate la deflectoarele de aer, iar senzorul de parcare este montat foarte inspirat pe stalpul dreapta.
Sper ca nu am uitat pe nimeni, iar daca am uitat este din cauza varstei...