10 Iun 2011, 12:36
"News Update" sau Stiri de ultima ora
Am trecut prin zona si am zis sa opresc sa-i intreb pe domnii politisti ce se intampla si daca se intampla, cand se termina. Din pacate pentru noi, va incepe un eveniment (nu stia ce fel de eveniment sau cum se numeste - ma gandeam ca avem timp sa-l oprim) care va dura pana maine. Deci, va trebui sa ne orientam spre alta locatie pentru orele 21.00
PS: Nici nu oprisem bine masina si deja unul dintre domnii politisti se indrepta spre mine "Domnul, domnul ! Nu puteti parca aici ! Blocati singura cale de acces ! Dar a fost dragut comunicandu-mi putinele informatii pe care le stia pe principiul "nu stim ce eveniment este, stiti, noi suntem de la politia capitalei, de la primarie" ! Pana am ajuns eu inapoi la munca si implicit la locul de parcare - acesta devenise ocupat, asadar cautand un altul pe strazile din spatele Springtime Izvor am mai gasit inca 3 "leoaice": B 911 MIH (superba culoarea), B 13 LLO si inca o "leoaica galbena". Acum sunt 4 pe aceiasi strada. (Scuze pentru offtopic si pentru reclama )
Valentin