Poznele de la mine maine mai pe seara apar. Nu-s in Bukale acum si n-am cum sa le urc. Multumim Nikalai pt tratatiune si pt CD. E foarte cool
CUPRA LEON 2022 1.5 eTSI - B 293 EGO SEAT Leon 5F FR 2018 1.8 TSI - B 293 MIC EX - SEAT Leon 1P FR 2008 2.0 TDI EX - SEAT Leon 5F 2013 1.6 TDI - IF 16 EGO EX - SEAT Leon 1M 2003 1.8 20V - IL 03 BDA EX - VOLKSWAGEN Passat B6 2006 1.9 TDI - B 48 MMT
Multumim Flavia pt bombonelele de ciocolata, multumim Nicky pt cadouri si vreau sa le multumesc si baietilor de la C4(Bogdan si Mihai) ca m-au convins sa fac drive testul cu C3 Picasso.
eu nu am facut prea multe poze, ca ma eclipsa domnu` Mirciuloqa a iesit super intalnirea.. de mult n`am mai mancat atat de mult mocca .. nu m`a dus capul sa iau din ele si acasa multumiri: 1. evident domnului Micky pentru sosetele si sidiu 2. domnisoarei Flavia ( la multi ani inca o data scumpo ) 3. domnisoarei Alicia ( sper sa nu am facut o gafa ) pentru popcorn si scuzele de rigoare pentru sidiul tau ... tocmai la tine s`a nimerit ala gol 4. domnului Bogan ( C4 ) ca ne a permis sa dam o tura cu C3 ( acum o sa ti trimitem mail cu impresiile care le`am avut despre) 5. domnului Mirciuliqa ca mi a dat umilinta totala in ale fotografiei ( las` ca ma fac eu mare ) 6. domnului Spy se stie ptr M&M-uri 7. la toata lumea pentru prezenta ( nu cred ca am fost vreodata atat de multi weeeepaaaaaaaaaaa )
Seat IBIZA 1.2 12V
Esti prost si vrei sa te remarci?! Aprinde proiectoarele!! Esti cel mai prost si vrei sa te remarci?! Aprinde si stopul de ceata!!