ace117 scrie:Dar nici cu look nu mi-ar fi rusine!
julia_crista scrie:INTREBARE: pt toti cei care au modificari la masini (Ace, sa imi spui si tu): SE TERMINA VREODATA? adica vine si momentul in care poti sa spui GATA, NU MAI AM CE SA II MAI FAC?
bbm scrie:julia_crista scrie:INTREBARE: pt toti cei care au modificari la masini (Ace, sa imi spui si tu): SE TERMINA VREODATA? adica vine si momentul in care poti sa spui GATA, NU MAI AM CE SA II MAI FAC?
tuningul este o gaura neagra in care bagi bani si nu prea stii unde se termina ......
kristina scrie:bbm scrie:julia_crista scrie:INTREBARE: pt toti cei care au modificari la masini (Ace, sa imi spui si tu): SE TERMINA VREODATA? adica vine si momentul in care poti sa spui GATA, NU MAI AM CE SA II MAI FAC?
tuningul este o gaura neagra in care bagi bani si nu prea stii unde se termina ......
si de mentionat ca nu vei mai recupera in veci acei banii la vanzarea masinii
bbm scrie:kristina scrie:bbm scrie:julia_crista scrie:INTREBARE: pt toti cei care au modificari la masini (Ace, sa imi spui si tu): SE TERMINA VREODATA? adica vine si momentul in care poti sa spui GATA, NU MAI AM CE SA II MAI FAC?
si de mentionat ca nu vei mai recupera in veci acei banii la vanzarea masinii
foarte corect, vad ca ai retinut bine !!
ace117 scrie:julia_crista scrie:INTREBARE: pt toti cei care au modificari la masini (Ace, sa imi spui si tu): SE TERMINA VREODATA? adica vine si momentul in care poti sa spui GATA, NU MAI AM CE SA II MAI FAC?
Parerea mea ca la tuning nu ai limite, trebuie "doar" sa ai imaginatie, rabdare si bani!