Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

badganaflee
V.I.P.

Re: Un alt Leon Cupra alb

20 Feb 2009, 17:06

nice car, wroom wroom te asteptam duminica la intalnire in A G I P
FR

grecutzu2005

24 Feb 2009, 15:28

si pana la urma ne onorezi cu prezenta la intalnire?
sa schimbam ceva pareri despre cupre :)
Λέω aυτa κaι είνaι τρελa!
SEAT CUPRA 2.0 TFSI 240 HP
www.JustClassics.ro

Nicky

24 Feb 2009, 16:56

Foarte tare masina! Eu abia acum o vad, misto contrastul cu jantele. Sunt curios cat costa sa iti iei o tura de circuit la Nurburgring, as investi si eu cativa euro, numai sa o accelerez in liniste si in semi-deplina siguranta :)
La mai multi km, Coocky!

coocky
Subiect Autor

10 Mar 2009, 12:53

Hey,

abia acum am vazut noile comment-uri:

@mususk: nu am o poza cu mufa USB. Ea se afla sub scaunul din dreapta fata, exista un capac de plastic care se deschide. Nu face scaunul sa fie mai jos decat cel normal. Incerc sa fac si o poza, dar sunt cam lenes... :))

@grecu & @badganaflee: WE-ul viitor incerc sa ajung... problema mea principala este timpul... Cam la 2 WE-uri sunt plecat la Oradea, iar cand sunt in oras de obicei sunt bagat in treburi pana peste cap.

@nicky: costul unei ture de circuit este de 21 Euro(sper ca nu ma inseala memoria), daca faci 4 ture e 75 de euro - si cam atat pentru ca circuitul este deschis publicului cam 1.5 ore pe zi(cel putin in perioada in care am fost eu). Asa ziceam si eu in siguranta... dar cand te vezi inconjurat de Porsche GT3 RS(3)(911/cayman/boxer nu se pun), Ford GT(2), Lotusuri, care trec pe langa tine la distante extrem de mici... te mai gandesti odata la siguranta, mai ales ca aproape toti care m-au depasit aveau interiorul ramforsat(bare care sa rigidizeze "cockpit-ul"). Am ajuns la concluzia ca e super fun, dar data viitoare cand merg voi fi si eu si masina pregatiti pentru asta - imi fluierau cauciucurile de ziceam ca sunt orchestra, nu am avut grija ce benzina am bagat, in portbagaj mai aveam una-alta(nu grele dar cand se loveau pe acolo imi statea inima in loc), nu prea stiam la ce sa ma astept in varful dealului :)).

@grecu: am facut drumul in marea lui parte pe autostrada mergand cu 130 km/h, mai putin in germania, dar acolo, jumate din drum a plouat torential, deci 9-10% este in liniile in care ma asteptam. Daca stai la 130 in treapta a 6-a mult timp ai sa vezi ca va scadea consumul... Pe circuit si eu am avut media de 20% - tine si de natura circuitului... acesta este f virajat, si daca ai vazut viteza media a fost undeva la 90km/h. O janta am fost nevoit sa o lovesc :( :). Am zis sa parchez in spirit civic cat mai aproape bordura pe GH. Lazar, eram linistit, ca nu mai pune nimeni in fata ca urma intersectia, asa ca am lasat cam jumate de metru numai in spate... Cand sa plec... in fata la nici 10 cm era cineva parcat... pentru a-mi face loc sa rasucesc volanul... am "raschetat" janta din spate... asta este... oricum la nici 2 zile o masina de pe contratens a "aruncat" cineva cu pietre in mine... asa ca... am fost norocos ca mi-a lovit aceeasi janta... si nu altceva.
Leon Cupra II
Megane Estate

badganaflee
V.I.P.

10 Aug 2009, 10:20

Intalnire clubseat , west team duminica , 16 aug. 2009, la stadion, tribuna 0, ora 20
FR