Dupa cum spune si titlul...sunt interesat de achizitionarea pragurilor si a barii fata de cupra(cupra4 sau cupra-r,nu conteaza;))!vreau sa fie in stare buna!prea scumpe preturile la reprezentanta........
Leon Cupra Mk2 - Stage 2+ | EvoMS Intake | Custom exhaust (3") | H&R Street Performance SS Coilover | Sachs clutch | RS4 FPR | Vis HPFP | Bosch 044 |
la pret de....casco !bara spate deja a suferit prea multe lovituri din cauza anumitor parteneri de trafic si dak pretul unei bari stock era cu 1-2 mil mai ieftina decat o bara de cupra.....am zis ..why not:P
Leon Cupra Mk2 - Stage 2+ | EvoMS Intake | Custom exhaust (3") | H&R Street Performance SS Coilover | Sachs clutch | RS4 FPR | Vis HPFP | Bosch 044 |
Roaga-te sa nu o lovesti
Din cate stiu eu, in cazul in care o vei lovi, cei de la casco iti vor pune bari ca si cele pe care le ai acu pe masina, daca vrei alte bari incerci sa te intelegi cumva cu cei de la casco.
oricum bara pe spate trebuie sa ii fac ceva , ca mi-a zgariat`o un nenorocit ....e ditamai zgariatura , mai e si adanca.. sau se poate schimba "fusta" ?
eu cu spoileru fatza de Cupra R am rezolvato ( asa a venit masina) si astept sa ma pupe vreo unu in...spate sa`i pun de cupra si pe spate dar pragurile nush de udne sa le iau... imi puteti spune cam cat erau la reprezentanta?
Leon 1.6 16v 105CP 2004 - IS 86 NSS -
Un vechi proverb german spune “Arată-mi-l pe cel care se mulţumeşte cu locul doi şi eu ţi-l voi arăta pe cel care pierde întotdeauna”.
Vreau si eu praguri de cupra! Spoilerele fata/spate le am deja pe masina. Cine gaseste la un pret ok ma poate anunta si pe mine. O sa fac la fel in caz ca..
N-am noroc!adik e lovita foarte rau bara fata....dar nu vor sa imi puna una de cupra
Daca ai casco te duci la constatare si iti dau bara de inlocuit dak este sparta, dupa care te duci la un service si iti dai comanda de bara si dak vb cu ala acolo iti da comanda de ce bara vrei tu, dak te costa mai mult decat acopera casco platesti tu. Este simplu nu depinde de ei ce bara iti pui tu pe masina.