Asa e, Mircea..Nu aveai nevoie de alte "stimulente" in afara de muzica..
Perioada 92-97, dupa parerea mea, a fost cea mai "prolifica" in ceea ce priveste genurile muzicii electronice. Cam tot s-a "inventat" atunci, ce se face azi (pe langa faptul ca sunt 97 % sunt gunoaie) e doar o reintrerpretare a muzicii din perioada respectiva.
Nu se punea accent pe bani, ca dovada ca multi artisti de atunci fie s-au apucat de altceva, fie s-au reorientat. Ba unii chiar au murit (Mark Spoon si altii). N-a fost nimeni care sa bagatelizeze un anumit gen de muzica si sa se umple de milioane (cum a facut Tiesto, desi in perioada de inceput mixurile lui sunau bine).
Era o mana de oameni care stiau de Mayday sau Nature One iar DJ-ii mixau doar pt. fun..
Na, ca m-ai bagat si pe mine in nostalgie.. Acum totul e un mare rahat (cu foarte putine exceptii)..
PS: Maine continuam cu trance / hardtrance si putin hardcore Stay tuned..
Edit: Ma uitam in urma si am observat ca am cam monopolizat topicul asta..Ma gandeam sa fac un topic nou, unde sa postez impresiile, review-urile si cateva cuvinte despre artistii si muzica mea preferata..Putem discuta acolo despre "elektronische tanz musik" si nu numai..Un topic similar cu al lui Duncan, insa eu nu o sa postez mixuri.
Daca e cineva interesat, propun sa e mutam acolo. Sa lasam si altora posibilitatea sa ne impartasesasca dintre preferintele lor muzicale.
Thanks!:)