adtzunou scrie:Grila de cupra, neagra, cu semnul de la seat, nu o vinzi .... asa mai ieftin pentru un coleg de club ...
Imi doresc din frageda pruncie sa am si eu grila cu negru, sa renunt la nichelul ala ....
Bebe scrie:Nu pui te rog o poza cu geamul mic de la usa din spate sa vad cum vine folia pe el? multumesc
Xel'Naga scrie:Bebe scrie:Nu pui te rog o poza cu geamul mic de la usa din spate sa vad cum vine folia pe el? multumesc
eu nu am pus folie pe EL si marea majoritate pe care am auzit NU au pus deoarece nu merge pus FOLIE pe coltarul din spate care este din PLASTIC.
Cine a pus poate sa confirme ca incepe sa se cojasca ca nu face priza plasticul cu folia.
Sper sa fie OK raspunsul meu .
Xel'Naga scrie:Bebe scrie:Nu pui te rog o poza cu geamul mic de la usa din spate sa vad cum vine folia pe el? multumesc
eu nu am pus folie pe EL si marea majoritate pe care am auzit NU au pus deoarece nu merge pus FOLIE pe coltarul din spate care este din PLASTIC.
Cine a pus poate sa confirme ca incepe sa se cojasca ca nu face priza plasticul cu folia.
packard scrie:Foarte tare masina! Nu te dezminti nici cu asta ! sa o porti sanatos si sate bucuri de ea
ovydu scrie:Xel'Naga scrie:Bebe scrie:Nu pui te rog o poza cu geamul mic de la usa din spate sa vad cum vine folia pe el? multumesc
eu am folie pusa pe coltarul din spate de aproape 2 ani si pana acum totul e ok.
are priza, daca e degresat cum trebuie.
DjAlcohol scrie:Cosmine te bagi cu noi la suspensii?