Xel'Naga scrie:ace117 scrie:Vrei neaparat din Bucuresti?
Eu stiu in Craiova o firma...
Era ideea din Bucuresti ca asa ma duce pretul ( benzina + folia ) ca imi fac toata masina precum taximetristi![]()
![]()
Mercic mult ACE dar in Buucresti as fi vrut .![]()
Am auzit ca ar fi in jur de 120 ron cu motaj cu tot dar ramane sa gasesc o firma care sa faca treaba BUNA.![]()
Xel'Naga scrie:in curand UP-DATE cu niste chesti noi de interior la masina !!![]()
catain87 scrie:Suntem foarte nerabdatori
Roby scrie:Xel'Naga scrie:dap nu o sa mai pot sa dorm noaptea sper ca rpd sa nu ne tii in suspanscatain87 scrie:Suntem foarte nerabdatori
o sa vedeti ca merita asteptarea ... ceva frumos si nu s-a mai vazut pe LEON 1P ...![]()
![]()
Xel'Naga scrie:ok ok scz ca te-am deranjat nu incercam prietenie cu japca ci doar am o pasiune pt CUPRARoby scrie:Xel'Naga scrie:dap nu o sa mai pot sa dorm noaptea sper ca rpd sa nu ne tii in suspanscatain87 scrie:Suntem foarte nerabdatori
o sa vedeti ca merita asteptarea ... ceva frumos si nu s-a mai vazut pe LEON 1P ...![]()
![]()
culcate linistit ... sper sa dormi la noapte ...![]()
![]()
ps: vezi ca eu de obicei nu incerc prietenie cu japca![]()
Roby scrie:Xel'Naga scrie:ok ok scz ca te-am deranjat nu incercam prietenie cu japca ci doar am o pasiune pt CUPRARoby scrie:Xel'Naga scrie:dap nu o sa mai pot sa dorm noaptea sper ca rpd sa nu ne tii in suspanscatain87 scrie:Suntem foarte nerabdatori
![]()
![]()
daca te-am deranjat ok am tacut
Xel'Naga scrie:da in fine nu mai conteaza ...asta e... eu nu am zis nimik rau ideea era...Roby scrie:Xel'Naga scrie:ok ok scz ca te-am deranjat nu incercam prietenie cu japca ci doar am o pasiune pt CUPRARoby scrie:Xel'Naga scrie:dap nu o sa mai pot sa dorm noaptea sper ca rpd sa nu ne tii in suspanscatain87 scrie:Suntem foarte nerabdatori
![]()
![]()
daca te-am deranjat ok am tacut
poate am interpretat eu gresit POSTUL tau ...![]()