marian_iam scrie: a avut cineva lucrarea de licenta cu denumirea "Cresterea eficientei manageriale" in anii trecuti?
Orice ajutor este binevenit.
esti pe drumul cel bun daca nu mai stai sa pierzi prevem si sa reinventezi "cresterea eficientei manageriale" , ia de -a gata si aplica bine si cu siguranta esti mai eficient !! vezi sa nu intre un prof de-al tau pe aici pe site ca ti-ai distrus cariera de manager inainte sa inceapa
imi aduc si eu aminte de studentie, ce teanc de lucrari de diploma mai aveam acasa, a iesit o compilatie mai ceva decit actualele discuri "best of manele 200X"
marian, bafta tata cu lucrarea, sper sa scapi de scoala cit mai repede si bine !! serios, cauta pe cineva prin regie, un student descurcaret , fara misto, am auzit ca au oamenii lucrari de diploma pe ce teme vrei si nu -ti imaginezi; ia si tu una sau doua care par mai rasarite , mai multe pagini, etc si mai cauta materiale / informatii mai de actualitate si neaparat sa stii bine ce este scris in lucrare, profii au memorie buna si daca miros ca nu e a ta, ca au mai vazut-o / auzit-o pe undeva, te iau la puricat cu intrebari de genul "de unde ai luat aceasta informatie"
bafta