lol:
da da il las pe altii sa comenteze ca mergea fara carnet
, eu m am plictisit . vreau sa mai adug doar ca puffy ai calcat deja in el si miroase
si ca sa iti explic de ce : in momentul in care afirmi ca nu stiu ce masina are nu stiu cine si judeci membrii de pe forum si te raportezi dupa asta , tu ii faci pe toti de pe forum varza si ii jignesti adika pe mine , Remus , Francy , Dj Bila, Cistina , Iulia, Ovi si restul care sunt posesori de masini Leon, Ibiza, Altea , etc si care nu sunt tunate sau nu sunt diferite. plus ca vad ca ai inceput sa te raportezi la altii , pot sa te intreb daca nu te superi ce masina ai tu? ce zici sa ma compar eu cu tine sau Remus cu tine, sau Ovi si sa se intoarca roata
? sau sa vin si eu cu toate trei masinile LEON,ALTEA,IBIZA, o sa ma respecti mai mult? eu zic sa te gandesti si sa meditezi putin, sa intelegi ca nu asta e important. Repet eu nu am folosit cuvantul mincinos si am zis doar sa scrie la rubrica de imaginatie bogata sau sf ,citeste ce am scris, nu am fost eu offtopic pt ca nu eu am postat patanile mele la rubrica intalniri spontane , eu doar am comentat .noi am discutat ieri pe mes inainte sa ne intalnim, intelegi de ce nu sunt suparat si cum sunt ,sper si cred ca nici tu nu esti suparat .