Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 132

julia_crista

21 Mar 2008, 20:25

pufy as fi spus si mai devreme dar nu am mai intrat pe aici de ieri cred asa ca ..... dar........ normal ca tu aveai ceva de comentat daca zic si eu o vorba

uite aici ai fost impartial:
"@Leo, se vede ca nu prea esti iesit noaptea din casa... Nu stiu de cand ii cunosti tu pe DjAlcohol sa iti dai cu parerea referitor la el. Crede-ma ca omu are mai multi km cu spatele decat ai tu cu fata... Wink Si daca vrei sa vezi SF-uri, vino diseara si deschide-i un pic usa de la sofer... o sa ramai Puff Laughing"

Puffy

21 Mar 2008, 20:32

Daca voi asta considerati... e parerea voastra, si nu comentez. Eu doar am vrut sa il fac atent, si sa ii explic pe cine a facut mincinos. Oricine ar fi fost in locul lui DjAlcohol, la fel as fi facut. (vezi cazul Xel`Naga unde doar eu si cu Stormbreaker, i-am luat apararea).
Va doresc o zi buna

blowwind

21 Mar 2008, 20:43

si eu :D

si...ce ziceatzi de intalnirile alea spontane ?:D ...
Imagine
Honda Accord 2.4 - VW Polo 1.2 - Subaru Forester 2.5XT
www.streetzone.ro

ace117
Membru Fondator

21 Mar 2008, 21:36

Puffy scrie:
Daca voi asta considerati... e parerea voastra, si nu comentez. Eu doar am vrut sa il fac atent, si sa ii explic pe cine a facut mincinos. Oricine ar fi fost in locul lui DjAlcohol, la fel as fi facut. (vezi cazul Xel`Naga unde doar eu si cu Stormbreaker, i-am luat apararea).
Va doresc o zi buna

Puffy...prietene....
Nu am nimic cu nimeni , majoritatea nu va cunosc sau va cunosc superficial.
Nu-l apar pe Leo (pe care nu-l cunosc) si nu-l acuz pe DjAlcool (pe care am avut onoarea sa-l intalnesc).
Insa cateva cazuri, care vad ca incep sa se repete pe acest forum ma fac sa scriu urmatoarele randuri:

SA NU-L MAI JUDECAM OAMENII DUPA MASINILE CE LE POSEDA, DUPA KM SI EXPERIENTA LA VOLAN SAU NU STIU CE TUNING, APARITII IN REVISTE SAU CURSE IN SPATE!

Macar noi, moderatorii...:( Valabil si pt mine, daca sesizati o impartialitate in posturile mele, sa nu ezitati sa ma corectati! Faptul ca am o masina mai deosebita nu-mi da dreptul sa nu fiu egal cu orice alt membru de pe acest forum sau sa am intotdeauna dreptate...
Atat...
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1
EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1

Imagine Imagine

Puffy

22 Mar 2008, 01:34

Subiect inchis, am facut pace azi la Mol.
Sa revenim la intalniri :D

blowwind

22 Mar 2008, 09:26

va zic sigur ca dj alchool regreta ce a facut :)) aseara mergea cu 50km/h pe magheru :D :D:D:D:D
Imagine
www.streetzone.ro

leo
Leo

22 Mar 2008, 10:56

lol: :lol: da da il las pe altii sa comenteze ca mergea fara carnet :o , eu m am plictisit . vreau sa mai adug doar ca puffy ai calcat deja in el si miroase :D si ca sa iti explic de ce : in momentul in care afirmi ca nu stiu ce masina are nu stiu cine si judeci membrii de pe forum si te raportezi dupa asta , tu ii faci pe toti de pe forum varza si ii jignesti adika pe mine , Remus , Francy , Dj Bila, Cistina , Iulia, Ovi si restul care sunt posesori de masini Leon, Ibiza, Altea , etc si care nu sunt tunate sau nu sunt diferite. plus ca vad ca ai inceput sa te raportezi la altii , pot sa te intreb daca nu te superi ce masina ai tu? ce zici sa ma compar eu cu tine sau Remus cu tine, sau Ovi si sa se intoarca roata :lol: ? sau sa vin si eu cu toate trei masinile LEON,ALTEA,IBIZA, o sa ma respecti mai mult? eu zic sa te gandesti si sa meditezi putin, sa intelegi ca nu asta e important. Repet eu nu am folosit cuvantul mincinos si am zis doar sa scrie la rubrica de imaginatie bogata sau sf ,citeste ce am scris, nu am fost eu offtopic pt ca nu eu am postat patanile mele la rubrica intalniri spontane , eu doar am comentat .noi am discutat ieri pe mes inainte sa ne intalnim, intelegi de ce nu sunt suparat si cum sunt ,sper si cred ca nici tu nu esti suparat . :wink:

Puffy

22 Mar 2008, 12:12

Refuz sa mai postez pe acest subiect. Te las pe tine sa ai ultimul cuvant, cu toate ca, nu sunt de acord cu ce ai zis tu mai sus.

Si ca sa revenim ontopic:
Azi la ora 16:00, la Casa Poporului, Francy si cu mine, ii asteptam pe cei care vor sa vina la Pusnicu, si nu au fost aseara la benzinaria Mol Udriste.

Aveti lista cu cei care au dat bani, postata la Intalnire la aer curat.

kenzo_boy

22 Mar 2008, 12:14

djalcohol...era mai bine sa nu te intreb...ce boacana ai facut si gata...si eu imi cer scuze pt offtopic...dar la nervii care ii aveam trebuia sa ma descarc...
Leon TFSI powered by RBN
Imagine

leo
Leo

22 Mar 2008, 12:26

iti respect parerea ta si eu am terminat :wink: kenzo tu chiar nu ai nici o vina . gata , gata sa terminam odata , puffy dar pe tine tot te las fara mustar si scobitori la gratar :lol: :wink:

blowwind

22 Mar 2008, 12:30

Puffy scrie:
Refuz sa mai postez pe acest subiect. Te las pe tine sa ai ultimul cuvant, cu toate ca, nu sunt de acord cu ce ai zis tu mai sus.

Si ca sa revenim ontopic:
Azi la ora 16:00, la Casa Poporului, Francy si cu mine, ii asteptam pe cei care vor sa vina la Pusnicu, si nu au fost aseara la benzinaria Mol Udriste.

Aveti lista cu cei care au dat bani, postata la Intalnire la aer curat.

nu se pot face intalniri la casa pop :) in caz ca n`ai mai trecut pe aici :) sunt vre`o 300 masini parcate in piata :D ...
Imagine
www.streetzone.ro

leo
Leo

22 Mar 2008, 12:43

si toate sunt seat? (glumesc ca iar se intelege aiurea) :wink: :o :o :o pai o sa i dau banii lui putin si lui base sa cumpere ei mici si bush vine cu mustarul :)

Puffy

22 Mar 2008, 13:34

S-a modificat locatia. Pe Kiseleff, la ora 16:00.

francy

25 Mar 2008, 16:58

are cineva chef de o intrevedere?

julia_crista

25 Mar 2008, 17:33

ti-e dor de mine sau nu numai?
If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu "i"
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 132