Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 132

marian_iam
V.I.P.

26 Feb 2008, 07:11

alooo... domnisoara...ce este cu atitudinea asta??? CUM ADICA SA NU MAI VII LA NICI O INTALNIRE?
noi am asteptat pana la si....ceva...cred k era trecut de si jumate....
data viitoare sa nu-ti mai uiti telefoanele acasa... ca sa poti da de noi...... eeee....auzi la ea... sa nu mai vina....
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

Puffy

26 Feb 2008, 10:40

Da Julia, noi suntem de vina, ca tu ai intarziat, si ca ti-ai uitat telefonul acasa :lol: Ne cerem scuze, si promitem ca, data viitoare nu se va mai intampla!!!
Data viitoare incearca sa te treci pe LISTA, ca sa te asteptam...

julia_crista

26 Feb 2008, 10:57

:D :D :D :D
Am citit mesajul cu intalnirea la 21.05 si eram in pijamale la si 15 eram deja in masina. eu zic ca am fost extrem de rapida pentru o femeie.

kenzo, "pana ta"(imi place de mor expresia asta - nu glumesc), imi cer scuze daca te-am implicat in mustarul meu sarit si am confundat numerele de la masini, dar chiar eram suparata rau aseara cand mi-am luat jucariile si am plecat acasa.

data viitoare cand imi uit telefonul acasa pufy nu te mai iert :lol: :lol: :lol: :lol:
If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu "i"

julia_crista

26 Feb 2008, 10:59

si voi in loc sa ma ajuta-ti sa trec peste moment :P sa-mi spune-ti cuvinte de incurajare , imi da-ti peste degetele :P :P :P

Puffy

26 Feb 2008, 11:02

VALABIL PT TOTI MEMBRII ClubSeat.eu :

Daca mai intarziati la Intalnirile Spontane de la Casa Poporului, si nu aveti telefonul la voi, sau nu aveti credit, sau sunteti chitrosi si va arde buza de 10centi, dati o fuga si pana pe Kiseleff, ca poate suntem pe acolo....aseara am fost acolo pana pe la ora 23:00....
Ultima oară modificat 26 Feb 2008, 11:08 de către Puffy, modificat de 2 ori în total.

Puffy

26 Feb 2008, 11:04

Lasa Julia, ca te faci tu mare, si organizezi si tu intalniri ;) asta e... se poate intampla oricui, tu sa fi sanatoasa. Chiar daca nu ai fost prezenta, noi tot ne-am gandit la tine... (si am ras dupa ce ne-a povestit Kenzo intamplarea :twisted: )
E bine asa?? ai trecut peste moment??

kenzo_boy

26 Feb 2008, 11:36

pana mea :)) ... eu cred ca o sa vina julia de acum.,..cred ca va fi prima la fiecare intalnire ...;))
Leon TFSI powered by RBN
Imagine

julia_crista

26 Feb 2008, 12:22

acum pe bune si serios :angel9: cum sa ajung prima........ eu dupa aia nu mai am de ce sa ma pling :D :D :D :D
acum imi arde de gluma dar daca ma vedeati aseara ................... ma gandeam.... ce "pana lui kenzo" ca io nu am nici pana..... chiar asa .... la draq alta data stam si inghetam doua ore......

hai sa trecem peste asta ca altfel o sa plang

pufy eu nu o sa ma fac nicioadata mare sa organizez intalniri pentru ca sunt extrem de comoda. nu ies din casa decat motivata. iti dai seama ce am facut ieri cu motivele voastre...... am umplut un frigider :D :D :D

kenzo_boy

26 Feb 2008, 12:33

uite...te anuntam de pe acum...vineri la ora 21:00!!! la benzinaria mol in udristei
Leon TFSI powered by RBN
Imagine

kristina

26 Feb 2008, 14:34

mama ce agitatie pe aici ! :D
Kristina - Tigra

julia_crista

26 Feb 2008, 14:46

multam kenzo

francy

26 Feb 2008, 16:11

cateva ore nu m-am uitat si eu pe forum si iar am de recuperat. e intalnire vineri la 9 inteleg.e bine ca a fost anuntata din vreme si poate ne strangem mai multi.
@Julia stai linistita ca si eu tot tarziu am vazut intalnirea..am avut doar avantajul de a sta aproape. Poate data viitoare ne intalnim...ne motivam unii pe altii cu o plimbare in grup pana pe kisselef :)

Puffy

26 Feb 2008, 16:11

Ce tot tipi la noi, suntem noi de vina ca tu citesti mailurile la ora 9:05 ca la 9 e intalnire??? Suntem noi de vina ca ti-ai uitat tu telefonu acasa??? Suntem noi de vina ca ai intarziat???

P.S. Stai sa vezi ce comod o sa ma fac si eu de acum incolo, si o sa mai ies din casa, numai cand o sa am o motivatie... Ce pana mea....

marian_iam
V.I.P.

26 Feb 2008, 16:20

pufulete...da rau mai esti fratie....
se intampla. se poate intampla oricui.... mai ales unei domnisoare!
asa ca ...hai sa uitam chestia asta...si sa ne vedem vineri la ora stabilita ...care este 10 si 15! :D
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

Puffy

26 Feb 2008, 18:25

Pai m-a zapacit de cap fratele meu....
Indiscutabil, oricine poate intarzia, dar dupa ce ca ea e de vina, tot ea e tare in gura... cum frate???
Nu, incearca sa ajungi p la 10:20...ce pana mea, venim cand ajungem...
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 132