nickydobreanu scrie:1 bamse
2 Puffy
3.bufu
4.profesoru
5.marian
6.el_ovy
7.dickynobreanu...incurc literele astea, mama lor, mi-au stricat tastatura
dicky no brain .... hahahha
lista poate continua de aici!
nickydobreanu scrie:1 bamse
2 Puffy
3.bufu
4.profesoru
5.marian
6.el_ovy
The teacher scrie:am uitat sa-i spun omului , ca noi suntem cam GAY ..............si poate asta e o cauza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
The teacher scrie:am uitat sa-i spun omului , ca noi suntem cam GAY ..............si poate asta e o cauza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
marian_iam scrie:nickydobreanu scrie:1 bamse
2 Puffy
3.bufu
4.profesoru
5.marian
6.el_ovy
dicky no brain .... hahahha
lista poate continua de aici!
The teacher scrie:Cu riscul de a fi OFF-Topic: Teacher vorbeste in numele tau, la mine in cap, in folderul cu orientarea scrie "hetero"am uitat sa-i spun omului , ca noi suntem cam GAY ..............si poate asta e o cauza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
R Z W scrie:stress. scrie:Salut as veni si eu dar nu cunosc pe nimeni:( si sincer nu cred ca am timp, poate ne vedem la o festivitate ceva, din pacate cea cu muntele si implinirea de 1 an am ratat-o c anu aveam banui de loc;)) dar data viitoare poate voi si eu printre voi:) numai bine si distractie placuta![]()
Nu vreau sa se supere pe mine restul si iar sa sara de fund in sus ,dar daca se simte cineva asta e imi asum acest risc, parerea mea este ca nu ai ce sa pierzi ,ca nu te duci la astfel de intalniri ,oricum sa sti ca oamenii nu sunt asa de treba cum crezi tu ,sunt numai bisericute iar cei pe care ii vezi tu ca se inteleg fac parte din una din bisericute,la ultima mea intalnire la care am fost la mc pe Barbu Vacarescu nici makar nu am fost bagat in seama asa ca am decis sa renunt la ideea clubului ,sunt cativa care cred ca le stiu pe toate si nu mai are rost sa vb si cu altii sau daca au cupra la fel nu au ce vb cu ceilati , inca o data imi cer scuze daca se sinte cineva ,dar o aveam pe suflet si trebuia sa o zic ,asta ca sa nu mai vorbin ca niciodata nu vine la intalniri Remus fontatorul asa ca daca nu vine el ce sa mai vb de restul .... cu stima R Z W
R Z W scrie:nicky sa sti ca nu ma refeream la tine ,sincer nu pot sa zic la cine ,oricum nu e vb ca ai cupra sau nu dar chiar nu mai are rost discutia important este ca m am descarcat si asta e oricum ai vazut ca imediat au sarit de fun ca sunt GAY unii dintre ei ca bla bla bla asta e sti cum e la un moment dat cand ajungi cineva ti se urca la cap si .... DECI REPET nu am nimik cu nimeni de pe acest forum respect pe toata lumea daca ne vom intalni pe strada ne vom saluta si ata in rest eu ma retrag ,mai am o singura datorie fata de Joko caruia ii multumesc stie el dc si cu asta am spus tot unu in plus sau in minus ce mai conteaza oricum nu sunt o piesa importanta asa ca nu mi se va simti lipsa cu stima RZW