Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

• 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 132

marian_iam
V.I.P.

Re: Intalniri spontane!!!

03 Dec 2008, 14:54

nickydobreanu scrie:
1 bamse
2 Puffy
3.bufu
4.profesoru
5.marian
6.el_ovy
7.dickynobreanu...incurc literele astea, mama lor, mi-au stricat tastatura :P

dicky no brain .... hahahha

lista poate continua de aici!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

Testosul

03 Dec 2008, 15:00

Suntem destul de putini cei care au Cupra si suntem activi pe acest forum....nu ma simt cu musca pe caciula pentru ca eu cred ca pina acum toti am fost ok cu ceilalti si indiferent de ce masina avem nu asta a contat in principal ci faptul ca suntem o gasca.
Cupra sau ne Cupra, FR sau ne FR, suntem toti sub un brand care ne-a adunat pe toti aici si ala e Seat, nu Cupra, nici FR, sau alte balarii.
Sa stii ca de multe ori aparentele pot insela....nu poti sa cataloghezi un om numai dupa ce masina are....asta este o mare greseala....
Si faptul ca uneori ne mai contrazicem nu inseamna decat faptul ca avem cu totii personalitate si ne dam silinta in a invata si a acumula cunostinte despre aceasta pasiune comuna.

Testosul

03 Dec 2008, 15:03

A si inca ceva:eu cred ca tu ar trebui sa te mai uiti si pe alte forumuri sa vezi pe acolo ruperi in figuri si chestii din astea de le acuzi tu pe ClubSeat.

The teacher
Profesoru

03 Dec 2008, 15:07

am uitat sa-i spun omului , ca noi suntem cam GAY ..............si poate asta e o cauza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

deep

03 Dec 2008, 15:13

The teacher scrie:
am uitat sa-i spun omului , ca noi suntem cam GAY ..............si poate asta e o cauza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :))
1.4 with strong personality & Cupra looks... called Dulfy

Testosul

03 Dec 2008, 15:15

The teacher scrie:

Trebuie sa mai atragem si ceva fete in clubul nostru care sa vina activ pe la intilniri....altfel ce-ai spus tu mai sus poate sa devina adevar. :wink:

The teacher
Profesoru

03 Dec 2008, 15:18

M-am hotarat , la urmatoarea intalnire vin cu nevasta.........................., fara masina , poate creeam un nou gen de forum vb. de farduri , shoping , cizme cu toc in fata................. :D :wink:

marian_iam
V.I.P.

03 Dec 2008, 15:19

marian_iam scrie:
nickydobreanu scrie:
1 bamse
2 Puffy
3.bufu
4.profesoru
5.marian
6.el_ovy
7.dickynobreanu...incurc literele astea, mama lor, mi-au stricat tastatura :P

dicky no brain .... hahahha

lista poate continua de aici!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

R Z W

03 Dec 2008, 15:20

nicky sa sti ca nu ma refeream la tine ,sincer nu pot sa zic la cine ,oricum nu e vb ca ai cupra sau nu dar chiar nu mai are rost discutia important este ca m am descarcat si asta e oricum ai vazut ca imediat au sarit de fun ca sunt GAY unii dintre ei ca bla bla bla asta e sti cum e la un moment dat cand ajungi cineva ti se urca la cap si .... DECI REPET nu am nimik cu nimeni de pe acest forum respect pe toata lumea daca ne vom intalni pe strada ne vom saluta si ata in rest eu ma retrag ,mai am o singura datorie fata de Joko caruia ii multumesc stie el dc si cu asta am spus tot unu in plus sau in minus ce mai conteaza oricum nu sunt o piesa importanta asa ca nu mi se va simti lipsa cu stima RZW
Imagine
Imagine
1.6 - 102 Hp Design By R Z W : a si era sa uit ''sunt prost si vreau sa ma remarc '' si merg cu proiectoarele

The teacher
Profesoru

03 Dec 2008, 15:21

Astept , raspuns la ce am scris mai sus, daca sunteti de acord, votati infiintarea clubului de gay seat , sau a clubului de Shoping seat , sau cum s-o numi noul club , vb lui ala de la tv , in puii mei , la naiba....................... :D :D :D :D :D :D :D

bogy
K.I.D

03 Dec 2008, 15:23

The teacher scrie:
Cu riscul de a fi OFF-Topic: Teacher vorbeste in numele tau, la mine in cap, in folderul cu orientarea scrie "hetero" :D
Cat despre nemultumirea ta R Z W ce pot sa zic: Acuma la Bran a fost prima mea intalnire la care am participat. Erau o multime de oameni. Nici macar dupa 2 zile n-am apucat sa intru in vorba cu toti. Am stat la locul meu, am vorbit cu cei din jur, de la o seara la alta schimbam locul la masa ca sa vorbesc cu mai multi. Cu unii m-am incins la povesti, cu alti am schimbat doar cateva cuvinte. A fost bine. Cum spuneau si ceilalti. Mai mergi la intalniri, stai pe langa unul-altu, intra in discutie si incet-incet o sa vezi ca o sa fi bagat in seama de toti :) Eu mai trebuie sa merg la cel putin 2-3 intalniri pana sa ma pot lauda ca ii cunosc pe majoritatea :D
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI
If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed!
(ex)Motan | (ex)16 Valve

Bamse
Moderator

03 Dec 2008, 15:24

bine cristi....asta e ai spus-o pe aia dreapta! :D

razvan, sincer si la inceput, prima data cand ai venit...am incercat sa vorbim cu totii...dar vorba lui cristi...daca nu ma baga nimeni in seama, ma bag eu in seama....toata lumea a fost la inceput....
si eu am fost la inceput si am fost la o spontana organizata de mine special ca sa cunosc lumea, au venit vreo 15 masini....nu stiam decat pe remus ca il mai vazusem o data....a fost unpic aiurea...dar m-am adaptat.
legat de masini...cred ca forumul asta e unul dintre putinele unde masina nu conteaza....ce vrei sa iti zic mai mult..ca eu am o troaca de 1.4 si e ibiza si nu are nimica deosebit, plus ca acuma am si niste cauciuce de iarna de 165...motiv de facut misto pe seama rotilor mele de bicicleta.
Nu stiu daca ai observat ca asa e in toate comuntatile...exista mici bisericute si la job..daca sunt multi oameni...si la intalniri de clasa....la tot ce vrei u unde sunt mai mult de 1o-15 persoane.

asa ca nu te mai supara aiurea, vino la intalniri si impune-te sa fii bagat in seama.
pt toata lumea a fost mai greu la inceput, aici intervine personalitatea fiecaruia de a reusi sa se integreze mai mult sau mai putin.

si rzw, te asteptam...by the way cum ai mai rezolvat zgarietura de pe masina ta?

scuze pt offtopicul creat!
Ibiza, FR. Black, TDI, Chiptuned
Canalul Clubseat.eu pe Youtube

Trainelu

03 Dec 2008, 15:25

R Z W scrie:
stress. scrie:
Salut as veni si eu dar nu cunosc pe nimeni:( si sincer nu cred ca am timp, poate ne vedem la o festivitate ceva, din pacate cea cu muntele si implinirea de 1 an am ratat-o c anu aveam banui de loc;)) dar data viitoare poate voi si eu printre voi:) numai bine si distractie placuta :alien: :bounce:

Nu vreau sa se supere pe mine restul si iar sa sara de fund in sus ,dar daca se simte cineva asta e imi asum acest risc, parerea mea este ca nu ai ce sa pierzi ,ca nu te duci la astfel de intalniri ,oricum sa sti ca oamenii nu sunt asa de treba cum crezi tu ,sunt numai bisericute iar cei pe care ii vezi tu ca se inteleg fac parte din una din bisericute,la ultima mea intalnire la care am fost la mc pe Barbu Vacarescu nici makar nu am fost bagat in seama asa ca am decis sa renunt la ideea clubului ,sunt cativa care cred ca le stiu pe toate si nu mai are rost sa vb si cu altii sau daca au cupra la fel nu au ce vb cu ceilati , inca o data imi cer scuze daca se sinte cineva ,dar o aveam pe suflet si trebuia sa o zic ,asta ca sa nu mai vorbin ca niciodata nu vine la intalniri Remus fontatorul asa ca daca nu vine el ce sa mai vb de restul .... cu stima R Z W

Eu am fost prima oara la PBV2 - nu m-a bagat nimeni in seama.
A doua oara am fost la o intalnire saptamanala unde m-au bagat putin in seama dar nu am putut sa stau prea mult.
A treia oara am fost la Satic cu niste oameni necunoscuti si pot sa-ti spun ca daca ai rabdare poti gasi destui cu care sa discuti.
Bisericute exista si vor exista oriunde strangi mai mult de 10 oameni.
Exista un poll cu motoarele pe care le au membrii si majoritatea au 1.6, deci faza cu Cupra nu prea tine (nu cred ca sunt mai mult de 3-4 Cupre la o intalnire).

Ai partial dreptate, dar nu te obliga nimeni sa participi la intalniri sau sa fii membru al clubului.

Hai ca am luat-o razna rau de tot!
Scuzati!
ALTEA XL 1.6 STYLANCE
ZENITH GREY
Imagine

Trainelu

03 Dec 2008, 15:26

CEL MAI RAPID FEEDBACK POSIBIL
Bravo RZW.
ALTEA XL 1.6 STYLANCE
ZENITH GREY
Imagine

Testosul

03 Dec 2008, 15:26

R Z W scrie:
nicky sa sti ca nu ma refeream la tine ,sincer nu pot sa zic la cine ,oricum nu e vb ca ai cupra sau nu dar chiar nu mai are rost discutia important este ca m am descarcat si asta e oricum ai vazut ca imediat au sarit de fun ca sunt GAY unii dintre ei ca bla bla bla asta e sti cum e la un moment dat cand ajungi cineva ti se urca la cap si .... DECI REPET nu am nimik cu nimeni de pe acest forum respect pe toata lumea daca ne vom intalni pe strada ne vom saluta si ata in rest eu ma retrag ,mai am o singura datorie fata de Joko caruia ii multumesc stie el dc si cu asta am spus tot unu in plus sau in minus ce mai conteaza oricum nu sunt o piesa importanta asa ca nu mi se va simti lipsa cu stima RZW

Hai ca am mai ramas 2, eu si cu Catalin....omule, daca tot ai inceput discutia, du-o pina la capat....nu ne lua ca in telenovele...ai ceva de spus, spune...si daca nu e ok sa spunem pe public, te rog pm.
Pe de alta parte noi cei din acest club nu putem fi facuti raspunzatori de frustrarile sau problemele de adaptare ale unora sau ale altora.
Din punctul meu de vedere acest subiect este inchis.
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 132