multumesc...ink nu arata cum vreau eu....
ea vrea mai multi cai...dar inca nu e aparut softu pt masina mea...cica trebuie sa mai astept vreo 2 saptamani....
multumesc...ink nu arata cum vreau eu.... ea vrea mai multi cai...dar inca nu e aparut softu pt masina mea...cica trebuie sa mai astept vreo 2 saptamani....
In 2 saptamani poate mergem impreuna pt ca imi expira si mie pedeapsa......Ai vb cu RBN si ti-a zis ca nu poate sa-ti faca soft la tine?????
mergem...mergem pai nu a aparut inca pt mine si a facut la cineva care avea un a3 cu motorizarea asta....cu programu de la 2.0tfsi si nu a reusit...si a zis ca zilele astea trebuie sa apara...si sa il sun in 2sapt...deci...daca e..mergem amandoi;)
Cupola este spatiul unde se deschide usa spate.
Eu am pus folie normala pe gemuletul din spate si separat pe cupola (tot folie). Trebuie aplicat cu mare grija si rabdare dar este posibil!
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
salut.....cum sunt jantele?sunt rezistente la gropi?nu stii cei de la care le-ai cumparat au si pe 17 cu et mai mare?ca ma gandesc si eu sa-mi iau ca dau foarte bine pe masina.......si apropo cei de la care le-ai luat sunt din P. Neamt?......mersi
jantele sunt super ok...sunt de vanzare daca te intereseaza...nu le`am luat de la p neamt...le`am luat de la altcineva...de la bv...nu mai stiu exact....