Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

marian_iam
V.I.P.
Subiect Autor

caut gaura

24 Ian 2008, 23:33

dupa cum se poate citi si in subiect...caut gaura...ofer recompensa!!!
caut gaura pentru a vara cablul de alimentare de la baterie pana la subwoofer care e in portbagaj.
Pentru cei cu experienta in gasirea acelei gauri la un Leon sau Leon-oaica de la motor in habitaclul masinii si apoi in portbagaj...va rog postati!
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

Puffy

24 Ian 2008, 23:59

Cei care mi-au instalat mie statia, s-au invartit 2 ore in jurul ei, si tot nu i-au dat de cap :( Pana la urma au abandonat cautarea si s-au legat la plusul general... nu prea stiu ce inseamna asta, dar i-am atras atentia ca daca pateste ceva sistemul electric... nu e sanatos, pt el :D
A zis ca NUUUUUUU, stai linisitit ca fac de 4-5 ani chestia asta, si nu e nici o porblema,... si s-a apucat sa imi demonteze bordul sa ajunga la firul respectiv, moment in care mi-au dat lacrimile :D
Mai departe nu stiu ce a facut, si cum arata firul respectiv, pt ca nu am avut puterea sa stau langa Zambilica dezmembrata :)
In alta ordine de idei, ce a facut nenea ala, e super bine, nu am avut nici cea mai mica problema cu instalatia, doar ca trebuie neapart sa imi cumpar un condensator,(ceea ce te sfatuiesc si pe tine), ca imi palpaie foarte tare, toate becurile :P

bbm

Re: caut gaura

25 Ian 2008, 00:05

marian_iam scrie:
dupa cum se poate citi si in subiect...caut gaura...ofer recompensa!!!
caut gaura pentru a vara cablul de alimentare de la baterie pana la subwoofer care e in portbagaj.
Pentru cei cu experienta in gasirea acelei gauri la un Leon sau Leon-oaica de la motor in habitaclul masinii si apoi in portbagaj...va rog postati!

daca este primul model de leon atunci "gasesti gaura" in felul urmator:

deschizi capota de la motor si vezi ca exact pe partea soferului , aprox in dreptul volanului se afla o cutie de plastic mare neagra (apropos, este doar un amarit de releu in ea) lipita de tabla care desparte compartimentul motor de interiorul masinii, acolo vei gasi o trecere bune de la motor in interior, de acolo banuiesc ca te descuri sa treci cablul pe sub plasticul de jos de la prag, etc; a, inca ceva, vezi ca trebuie sa mai demontezi si panoul de plastic care se afla sub volan ca sa vezi pe unde iese cablul si sa stii de ce sa tragi

succes si nu face asta singur daca te pricepi la cabluri si electronica la fel de bine ca si mine, sa nu iei foc; montatul asta nu cred ca te costa foarte mult si facut de cine face asta zilnic, e mai safe
leon cupra R & IHI VF 34 powered by SKN tuning

marian_iam
V.I.P.
Subiect Autor

25 Ian 2008, 00:07

multam fain...am un amic care se descurca foarte bine pe partea de electronica, electrica...asa ca nu e nici o panica..cel putin din partea mea.
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Opel Astra GSI

tipitip

25 Ian 2008, 23:11

Offtopic: Pana mea, daca gasesc subiect "gaura, caut cablu" io plec!
Kia Cerato 1.6 crdi roşu B 19 PFR
Kia cee'd 1.4gsl mars red B 65 KJT
Kia cee'd 1.4gsl pewter B 78 PFR de vânzare http://www.clubseat.eu/viewtopic.php?t=969
Imagine

marian_iam
V.I.P.
Subiect Autor

26 Ian 2008, 17:13

am rezolvat-o si fara gaura...
am luat plusul de la alimentarea de la cas.. va multumesc tuturor care m-au indreptat s-au mi-au dat idei asupra modului de montare...
Opel Astra GSI

Puffy

26 Ian 2008, 21:30

Deci ti-a facut si tie, exact cum mi-a facut si mie :P... stai linistit, eu nu am nici o problema ;)

Nautilus

27 Ian 2008, 20:10

Mai exista un loc pe unde se pot trece cabluri nu prea groase, sub capacul de plastic de la stergatoare exista un spatiu gol destinat scurgerii apei de ploaie, si daca ridici capacul se vede o "cutie" de plastic negru prin care trece coloana principala de fire. De o parte si de alta a coloanei e spatiu pentru a da o gaura de pana la 1 cm diametru in plastic si de a introduce un cablu pana in spatele bordului, dupa care se etanseaza in jurul lui cu silicon. Eu am procedat asa pentru tubul de la indicatorul de presiune turbo

~Nautilus

julia_crista

28 Ian 2008, 02:12

tipitip scrie:
Offtopic: Pana mea, daca gasesc subiect "gaura, caut cablu" io plec!

Nu o lua asa in tragic. Omul era disperat. Si oricum cred ca era "cablu, caut gaura" :laughing5:
OFFFF, baietii astia, toti cu aceiasi problema, in orice context. :D
If you ever dream of beating me, you'd better wake up and apologise.
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu "i"

stefi_2212

13 Iul 2008, 01:05

va cam complicatzi inutil, la leon 1M deasupra acceleratiei exista un dop de cauciuc cu diametrul de 1-1,5 cm sau va putetzi lega de sub bord de la borna notata 30 adica cea din mijloc, care e un fel de plus general, avetzi incredera ca ma ocup cu asa ceva :P