kristina scrie:Flory...e prima oara cand aud ca un inspector de daune/constatator refuza sa deschida dosar de dauna pentru reparatie...nu stiu ce sa zic, avand dovada de la politie si asigurarea casco valabila ii puteai f usor da in judecata pe motiv ca ei nu respecta clauzele contractului - asta ti-ar fi luat timp si bani - deci tot in dezavantajul tau. Ai mai fi putut rezilia pe loc contractul si ti-ar fi restiuit o parte din bani inapoi (sumele fractiuni pe toate lunile INTREGI ramase pana la expirarea contractului).
Eu cred ca te-a refuzat pt ca tu ai fost singurica. Trebuia sa mergi la directorul sucursalei sa-i spui de problema. Inca mai poti merge

Pupici!
pai chiar am fost singura,.... dar desi nu imi place sa ma cert cu el chiar m-am certat. dupa a fost si prietenul meu ,. pe care aproape k l-a dat afara ....k a zis k el nu ae nici un drept.. si km asa e...
eh faptul e consumat acum .. au fost draguti cei de la donna ..
nu era mare dar ma gandeam k totusi acolo poate rugini ... si avea 3 saptamani masinuta .. si pe portiera era infundata tabla destul de mult si imi spuneaniste prietenii, dupa, k avand in vedere k era noua ar fi trebuit sa mi-o schimbe nu s o repare...
acum ma gandes cu groaza k tre sa ma mai duc o data la ei...
mi-am gasit masinuta lovita un pic pe aripa stanga .. a ramas, cred, de atunci cu zapezile .. dar ink nu mi-am facut curaj sa ma duc
si daca mi are careva la astra in constanta, sfatul mu e sa nu va duceti la inspectorul mai batran cu chelie... duceti-va la cel mai tanar ..k la el am rezolvat tot in 5 minute