Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

kristina
Subiect Autor

Unde sa ne facem casco

24 Ian 2008, 14:22

Banuiesc ca majoritatea dintre voi au asigurare casco.
Unde sunteti asigurati, care e suma asigurata si cat platiti prima de asigurare pe an? Ce fransiza aveti la daune partiale si ce fransiza aveti la dauna totala/furt ?

Eu am lucrat 2 ani ca inspector de asigurare la Astra, cu ce pot, sper sa va ajut...ca informatii ma refer.

Eu deocamdata am masina in leasing si Porsche imi face rcaul si casco la Generali. Cand n-o sa mai fiu constransa o sa caut singura cea mai buna oferta.
Kristina - Tigra

bbm

Re: Unde sa ne facem casco

24 Ian 2008, 14:35

kristina scrie:
Unde sunteti asigurati, care e suma asigurata si cat platiti prima de asigurare pe an? Ce fransiza aveti la daune partiale si ce fransiza aveti la dauna totala/furt ?

Eu am lucrat 2 ani ca inspector de asigurare la Astra, cu ce pot, sper sa va ajut...ca informatii ma refer.

Eu deocamdata am masina in leasing si Porsche imi face rcaul si casco la Generali. Cand n-o sa mai fiu constransa o sa caut singura cea mai buna oferta.

aia de la generali sint chiar ordinar de scumpi si prosti cit casa, am avut motorul asigurat la ei

am avut alianz (nu am avut incidente pe cel putin 3 polite la ei) iar la a patra polita s-au gindit sa creasca prima de asigurare (explicatia fiind ca au avut un an cu pierderi si trebuie sa mareasca primele, nu a contat ca eu eram "cleen" la dosarul de daune); acum sint la a doua polita la omniasig, o sa trebuiasca sa mi schimb proiectoarele crapate pe casco, sint curios daca or sa faca figuri, la porsche costa un proiector 300 ron, bine ca nu am franciza; suma asigurata in jur de 18000 euro, platesc in jur de 1000-1100 euro pe an in conditiile in care agentul m a sfatuit sa bifez si daune din vandalism + masina deteriorata in zona inundabila (evident am platit ceva in plus pt asta)
leon cupra R & IHI VF 34 powered by SKN tuning

Flory
Albertina

24 Ian 2008, 17:14

eu am la astra .. dar cand termin anul ma mut la oricare alta firma..
am avut masina zgariata .. si ala imi zicea k nici nu se vede si k nu imi da sa o fac si acolo( era o zgarietura mare pe portiera si una micuta pe aripa)
adik eu vedeam zgarietura.. de la politie aveam dovada si pt cea de pe aripa ... iar cel de la astra imi spunea k nu se vede ,k nu are nimik..m-am certat u el .. dar degeaba .. nu a vrut si gata
knd a fost la seat le-am spus k nu am si pt aripa .. si seful de acolo mi-a zis sa nu fiu suparata k o repara si pe aia k e micuta...
vroiam sa te intreb kristina, daca as fi putut sa fac ceva atunci cu ala de la astra..(.k tot ai experienta pe acolo) k de certat m-am certat si degeaba nu am obtinut nimic

Remus
Membru Fondator

24 Ian 2008, 17:18

Eu am la omniasig :P si va trebui sa apelez la ei cat de curand :D deci o sa va anunt cum sunt !
Mercedes Benz A-Class 180 - 2015
Land Rover Freelander 2 /2.2/ 160cp
Ex ; Seat Leon 1.6 102 cp

Despre mine....urasc regulile altora, ador regulile mele...
http://clubseat.hi5.com
http://www.youtube.com/ClubSeatRomania
http://twitter.com/ClubSeatRomania
http://www.facebook.com/pages/Clubseateu-Romania/108874261828

bbm

24 Ian 2008, 17:40

Remus scrie:
Eu am la omniasig :P si va trebui sa apelez la ei cat de curand :D deci o sa va anunt cum sunt !

chiar te rog, si eu am de schimbat proiectoarele din bara si sint curios daca sint ok sau fac figuri; ai idee unde au agent constatator?

marian_iam
V.I.P.

24 Ian 2008, 17:41

din cate stiu eu, la omniasig, sediul mare si singurul loc unde se deschid dosare, este pe grivitei, pe langa RAR.
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!!
Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ...
Opel Astra GSI
Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro

TFL-SUSPENSION
John

Re: Unde sa ne facem casco

24 Ian 2008, 19:36

kristina scrie:

250 RON lunar / Generali :) :)
Seat Cordoba 6L2 1.4 BNM TDI

luci&dana
VIP

24 Ian 2008, 19:40

79 de euro la Generali...eu personal sunt multumit de ei cam 90%...cel mai de treaba a fost agentul constatator...care in urma unei atentii, a mai trecut ceva in plus si in loc de reparare a trecut inlocuire...asta apropo de reclamele de la tv cu "nu dati spaga".. :D
Seat Ibiza 1.4 16V 86 CP

În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei.
NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide!

http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4

bbm

25 Ian 2008, 00:14

marian_iam scrie:
din cate stiu eu, la omniasig, sediul mare si singurul loc unde se deschid dosare, este pe grivitei, pe langa RAR.

aaaa, da, stiu, la noua sectie de militie unde dai declaratie pe "laptop" :) eu propun sa facem acolo urmatoarea intilnire daca este frig afara, cica au sala mare de asteptare, ecrane mari LCD, cafele; iar daca vor sa ne dea afara le spun ca am venit sa mi declar proiectoarele sparte si ca prietenii sint cu mine

Puffy

25 Ian 2008, 00:20

Flory scrie:
eu am la astra .. dar cand termin anul ma mut la oricare alta firma..
am avut masina zgariata .. si ala imi zicea k nici nu se vede si k nu imi da sa o fac si acolo( era o zgarietura mare pe portiera si una micuta pe aripa)
adik eu vedeam zgarietura.. de la politie aveam dovada si pt cea de pe aripa ... iar cel de la astra imi spunea k nu se vede ,k nu are nimik..m-am certat u el .. dar degeaba .. nu a vrut si gata
vroiam sa te intreb kristina, daca as fi putut sa fac ceva atunci cu ala de la astra..(.k tot ai experienta pe acolo) k de certat m-am certat si degeaba nu am obtinut nimic

Eu in locul tau, dupa ce pleca el, scoteam cheia si scriam "Se vede acum??" :D

kristina
Subiect Autor

25 Ian 2008, 09:37

Flory...e prima oara cand aud ca un inspector de daune/constatator refuza sa deschida dosar de dauna pentru reparatie...nu stiu ce sa zic, avand dovada de la politie si asigurarea casco valabila ii puteai f usor da in judecata pe motiv ca ei nu respecta clauzele contractului - asta ti-ar fi luat timp si bani - deci tot in dezavantajul tau. Ai mai fi putut rezilia pe loc contractul si ti-ar fi restiuit o parte din bani inapoi (sumele fractiuni pe toate lunile INTREGI ramase pana la expirarea contractului).
Eu cred ca te-a refuzat pt ca tu ai fost singurica. Trebuia sa mergi la directorul sucursalei sa-i spui de problema. Inca mai poti merge :)
Pupici!
Kristina - Tigra

el_ovy
HVN

25 Ian 2008, 10:45

Si eu am la Astra, 60euro / luna... N-am avut nevoie de ei si sper nici sa n-am :D
Seat Leon (1P) 2008 1.6 102cp Candy White

Flory
Albertina

25 Ian 2008, 11:20

kristina scrie:
Flory...e prima oara cand aud ca un inspector de daune/constatator refuza sa deschida dosar de dauna pentru reparatie...nu stiu ce sa zic, avand dovada de la politie si asigurarea casco valabila ii puteai f usor da in judecata pe motiv ca ei nu respecta clauzele contractului - asta ti-ar fi luat timp si bani - deci tot in dezavantajul tau. Ai mai fi putut rezilia pe loc contractul si ti-ar fi restiuit o parte din bani inapoi (sumele fractiuni pe toate lunile INTREGI ramase pana la expirarea contractului).
Eu cred ca te-a refuzat pt ca tu ai fost singurica. Trebuia sa mergi la directorul sucursalei sa-i spui de problema. Inca mai poti merge :)
Pupici!

pai chiar am fost singura,.... dar desi nu imi place sa ma cert cu el chiar m-am certat. dupa a fost si prietenul meu ,. pe care aproape k l-a dat afara ....k a zis k el nu ae nici un drept.. si km asa e...
eh faptul e consumat acum .. au fost draguti cei de la donna ..
nu era mare dar ma gandeam k totusi acolo poate rugini ... si avea 3 saptamani masinuta .. si pe portiera era infundata tabla destul de mult si imi spuneaniste prietenii, dupa, k avand in vedere k era noua ar fi trebuit sa mi-o schimbe nu s o repare...
acum ma gandes cu groaza k tre sa ma mai duc o data la ei...
mi-am gasit masinuta lovita un pic pe aripa stanga .. a ramas, cred, de atunci cu zapezile .. dar ink nu mi-am facut curaj sa ma duc
si daca mi are careva la astra in constanta, sfatul mu e sa nu va duceti la inspectorul mai batran cu chelie... duceti-va la cel mai tanar ..k la el am rezolvat tot in 5 minute

ace117
Membru Fondator

25 Ian 2008, 17:20

Asta in conditiile in care esti fata ;)
Daca esti baiat merge si ala batran! :lol:
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1
EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1

Imagine Imagine

kristina
Subiect Autor

25 Ian 2008, 17:21

:)))) ce tare!