Hehe..la mine sunt multe, dar am scapat fara nici macar un punct..si cu doar cateva amenzi in ~7 ani de condus..
1. Trec la Dristor pe galben, fara sa fortez fara nimic, pur si simplu n-aveam cum sa mai opresc, si la urmatoarea intersectie(baba novac) ma trezesc cu o masina de politie in lateral cu girofar aprins si sirene, si un baston scos pe geam. Opresc masina, ma ia prostanacul ca am trecut pe rosu..ii explic tampitului ca nu aveam cum sa trec pe rosu pt ca era galben si el nu avea cum sa vada semaforul pt ca nu era in spatele meu..Sta el ce sta, si scuipa o cugetare: Da...dar cu rotile din spate ati trecut pe rosu

. In momentul ala am luat foc, si i-am zis ca daca vrea spaga nu-i dau sa-mi ia carnetul ca am tot timpul din lume sa ma judec cu el, dar s aimi scrie in procesul verbal ca am trecut cu rotile din spate pe rosu.. "M-a iertat" si m-a pus sa promit ca nu se va mai intampla niciodata
2. Rond la universitate, fortez galbenul, si sare un sacal de pe trotuar mai sa il calc...L-am luat tare ca suntem 4 in masina si ca am trecut pe galben,deci am martori s-a pierdut.El a zis ca are si el martori nu stiu ce masina din spate, si i-am zis ca mi se rupe ca ala n-o sa se bage niciodata in asa ceva.
M-a pus sa ridic geamul din fata(aveam folie pe el), i-am zis ca am autorizatie si n-are ce s aimi faca, s-a pierdut iar..Am fost norocos ca puteam sa raman fara talon, noroc ca a fost asta mai moale asa. Cu siguranta daca sarea politista (erau grup de vreo 5 politai acolo) mi-o furam rau...
3. Filtru pe la Unirii, ma opreste intr-o seara pe la 1-2 asa. O tanara politista, care nici macar nu era draguta a inceput sa isi faca meseria ca la carte dar se si uitase prea mult la filme americane. I-am dat actele si pe un ton de armata: "Puneti va rog mainile pe volan"
Ma conformez si le pun, ce-i drept in partea de jos a volanului..Arunca ea un ochi, si tot pe acelasi ton de armata: "Tineti-le la vedere va rog frumos"

.. I-am facut nebunei pe plac..
Mai sta ce sta...
ea: Dar ce faceti in Bucuresti?(nu am buletin de bucuresti )
eu: Am venit sa ma plimb, sa imi vad prietenii
ea: bun..haideti sa imi deschideti si mie portbagajul
Ma dau jos zgribulit de la ce frig era, ii deschide nebunei portbagajul.:
ea: Da, poftiti actele, puteti sa mergeti
eu: Sarumana, spor la treaba si sper s anu ne mai vedem niciodata..
ea: Nu fiti asa sigur, politia este peste tot

..
Concluzia...femeile politiste sunt rele bai nene, rele rau ...
4. Asta e cea mai recenta
Eram in intersectie la Dimitrov si de obicei toata lumea o ia pe linia de tramvai sa faca stanga spre Mihai Bravu. Eu evit pentru ca sunt foarte multe gropi si liniile sunt foarte naspa.
Un politist imi face semn sa trec pe linia de tramvai ca sa se mai formeze cumva inca o coloana..
Astept cuminte la stop pe linia de tramvai evident, intre timp politistul asta alerga dupa o tanti care era sa calce 2 pietoni si ii ia locul un guster care dupa accent nu era din Bucuresti. Se face verde(intre timp in spate mai erau 2 masini si bineinteles tramvaiul care nu putea sa avanseze de noi), ajung in mijlocul intersectiei, si gusterul imi bate in geam...ca sa opresc dupa intersectie ....si eu si cei 2 din spatele meu...bine ac n-a oprit si tramvaiul
Cei din spate ajungand mai tarziu un pic nu au stiut ca de fapt un politist m-a indrumat pe linia de tramvai si erau cu morcovu amandoi, mai ales ca era si tramvai in spate

...
Amenda, carnet luat, mai ca ma ducea si la sectie...ca ce cautam eu pe linia de tramvai, ca sta tramvaiul dupa noi ca etc etc..(avea un pic dreptate, dar nah...poti sa nu te supui semnalelor politistilor ..nu poti

)
I-am dat actele, i-am vb frumos, dar cand am auzit : "Stiti ca daca vreau eu va suspend carnetul..asa inainte de sarbatori"..
am innebunit!! Am fugit la politistul celalalt care se certa cu tanti l-am luat de mana si l-am adus acolo. La inceput omul nu prea intelegea care e problema,ca eu deja nu mai eram coerent la ce nervi aveam

.
Faza cea mai de "kko" a fost ca i-a dat o lectie morala gusterului de fata cu noi, si a sunat ceva de genul...
"Bai Marcele, tu esti dus cu capu? Nu vezi ce balamuc e aici in intersectia asta? tramvaie din toate partile, autobuze, nebuni, femei care calca pietoni si tu opresti pe baietii astia care eu i-am dirijat pe linia de tramvai...
Prostanacul era rosu la fata, mi-a dat actele, nu inainte insa de a ma intreba de folie

. nenorocitul naibii, dar i-am pus sub nas autorizatia si chiar n-a avut ce sa faca..
Unul din cei 2, a vrut sa dea o bere ca au scapat

...
Mai sunt multe de zis legat de politisti....Daca gresesc cu adevarat, las capul in jos, cer scuze si incerc sa o rezolv intr-un fel sau altul..Daca vad ca oamenii vor sa ma arda pe nedrept si vor spaga, atunci intru in ei cat pot si daca nu cedeaza asta e...judecata tata.