1.Petrom - Premium 95 Fara Plumb
2.Agip
3.Omv
toyo scrie:Eu alimentez numai cu Efix95 de la Rompetrol si masina merge foarte bine...
Breazu scrie:Citeam putin mai sus ce ii scria baltazar lu' testosu si deja m-am speriat ,decat o pb de genu asta mai bine vand masina si scap de chinuri.Oricum testosu cand gasesti solutia sa ne-o spui si noua ca eu unu chiar as vrea sa stiu de la ce a fost.
andrey1985 scrie:Mai fratilor, eu am un prieten foarte bun care lucreaza la un petrom v. Mi-a zis sa nu imi fac complexe de benzina ca la noi, in Romania, benzina este aceeasi peste tot, ori de cumperi de la omv, rompetrol, mol luk etc, este la fel, singura diferenta intre ele nu este decat la cele cu cifra octanica de 98 atat. Cifra octanica 100 nu este la noi, si ala e cherosen pe fata. Eu de la petrom de 95, tot la fel e, singura diferenta e pretul. Si asta nu ca nu as avea bani
cristiL scrie:andrey1985 scrie:Mai fratilor, eu am un prieten foarte bun care lucreaza la un petrom v. Mi-a zis sa nu imi fac complexe de benzina ca la noi, in Romania, benzina este aceeasi peste tot, ori de cumperi de la omv, rompetrol, mol luk etc, este la fel, singura diferenta intre ele nu este decat la cele cu cifra octanica de 98 atat. Cifra octanica 100 nu este la noi, si ala e cherosen pe fata. Eu de la petrom de 95, tot la fel e, singura diferenta e pretul. Si asta nu ca nu as avea bani
nu stiu ce stie prietenul tau, dar eu stiu / am auzit urmatoarele, din proprie experienta si din experienta altora:
benzina nu e la fel in romania;
petrom & omv sint cele mai bune;
diferenta dintre benzina petrom si omv este urmatoarea: cea de la omv nu contine sulf, ceea ce inseamna ca este mai putin poluanta si mult mai "gentila" cu motorul decat cea de la petrom;
rompetrol e o benzina slaba, pe un chevrolet aveo mi se oprea motorul;
lukoil are aditivi in draci, ceea ce inseamna ca trage bine motorul, dar se si duce naibii foarte repede.
cristiL scrie:andrey1985 scrie:Mai fratilor, eu am un prieten foarte bun care lucreaza la un petrom v. Mi-a zis sa nu imi fac complexe de benzina ca la noi, in Romania, benzina este aceeasi peste tot, ori de cumperi de la omv, rompetrol, mol luk etc, este la fel, singura diferenta intre ele nu este decat la cele cu cifra octanica de 98 atat. Cifra octanica 100 nu este la noi, si ala e cherosen pe fata. Eu de la petrom de 95, tot la fel e, singura diferenta e pretul. Si asta nu ca nu as avea bani
nu stiu ce stie prietenul tau, dar eu stiu / am auzit urmatoarele, din proprie experienta si din experienta altora:
benzina nu e la fel in romania;
petrom & omv sint cele mai bune;
diferenta dintre benzina petrom si omv este urmatoarea: cea de la omv nu contine sulf, ceea ce inseamna ca este mai putin poluanta si mult mai "gentila" cu motorul decat cea de la petrom;
rompetrol e o benzina slaba, pe un chevrolet aveo mi se oprea motorul;
lukoil are aditivi in draci, ceea ce inseamna ca trage bine motorul, dar se si duce naibii foarte repede.