Hai sa va zic si eu o intamplare "haioasa"...
Veneam eu intr-o zi de la munca,, si cand vad, parcat pe locul meu,(pt care nu platesc absolut nici un ban la ADP, dar care stie tot cartierul ca acolo sta masina mea cam din 1991), un VW Vento... Bun, stau ca pupaza pe geam 2-3 ore, sa vad cand pleaca sa imi reiau locul de parcare, si totodata, sa vad cine este "intrusul"... Dupa aproximativ 5 ore, pleaca Vento, si eu fericit, ma duc, o i-au pe Zambilica de urechi si o bag la locul ei. Acum dimineata, sa plec la munca.... cand cobor la masina.... SURPRIZA, stergatoarele ridicate, si Vento parcat in dreptul meu de nu puteam sa ies..

. Asta intrecea orice nesimtire.... Stau eu ce stau, claxonez, ma interesez in stanga si in dreapta, nimeni nu stie nimic... Bunnnnn... Pun mana pe tel, si il sun pe un prieten care are un Navarro (sper ca am scris bine), si ii zic ce am patit...
Vine prietenu, legam Vento cu shufa, si dai si trage, si dai si trage... tzaranu cred ca isi lasase si frama de mana ridicata, nici o problema.... Cert este ca in 10 minute, am scos-o pe Zambilica din parcare, si am dus si Vento, mai in mijlocul unei intersectii, cat de cat circulate...
Seara cand vin de la servici, Vento disparuse din mijlocul intersectiei, locul meu liber, liniste si pace..., ma dau jos din masina, si vad ca vine o duduie la mine, si imi zice sa stau putin ca vine prietenul ei de la servici, ca vrea sa stam de vorba... Ma uit la ea, si ii zic, ca daca are cineva ceva sa imi spuna, ma gaseste acasa, nu stau eu sa il astept pe Gigi Duru, in frig sa imi zica el ca 1+1=2... O las eu pe domnisoara aceea cu buza umflata, sa isi astepte prietenul, si urc sus....
La vreo 15 minute, suna cineva la usa.... deschid, si in fata mea, un pusti, de 1 metru si un scuipat, de vreo 40 kg cu tot cu prietena lui in brate, incepe sa imi fluture o hartie prin fata ochilor, ca el cand a cumparat apartamentul, a cumparat si locul de parcare... Putin zapacit de cap, il intreb ce apartament a cumpart el? Unde a cumparat acel apartament? si el imi zice ca la 2 blocuri de mine

ma uit la el, ma bufneste rasu, si il intreb de unde stie ca exact locul meu l-a cumparat?? si imi zice, ca fostul propietar, locul ala i l-a arat ca e al lui

:):) I-am zis ca imi pare rau pt el, da ala e locul meu de vreo 16 ani, si ca a incurcat borcanele....
Mai departe, nu stiu ce a facut omul, dar, in fiecare zi, il vad parcat pe alt loc.