Club SEAT CUPRA Romania - clubul pasionatilor de modele ale marcilor SEAT si CUPRA

bbm

23 Ian 2008, 11:59

13rvr scrie:
Impreuna cu mecanicii mei le-am modificat+vopsit (modificat inseamna marit anumite gauri, centrat, fibra unde trebuia etc + prezoane mai lungi)

sper ca glumesti, pt bine tau si al masinii

bine ca nu are decit 75 de cai si probabil riscurile sint mai mici, nu mi -o lua in nume de rau dar ce ai facut tu nu se facea nici pe vremuri la dacie
leon cupra R & IHI VF 34 powered by SKN tuning

13rvr
Subiect Autor

23 Ian 2008, 12:06

bbm scrie:
13rvr scrie:
Impreuna cu mecanicii mei le-am modificat+vopsit (modificat inseamna marit anumite gauri, centrat, fibra unde trebuia etc + prezoane mai lungi)

bine ca nu are decit 75 de cai si probabil riscurile sint mai mici, nu mi -o lua in nume de rau dar ce ai facut tu nu se facea nici pe vremuri la dacie

cred ca te gandesti ca am pus fibra in gauri.... nu, stai linistit ca nu sunt inconstient :wink: , fibra am folosit-o la altceva , de design

bbm

23 Ian 2008, 12:11

13rvr scrie:
bbm scrie:
13rvr scrie:

cred ca te gandesti ca am pus fibra in gauri.... nu, stai linistit ca nu sunt inconstient :wink: , fibra am folosit-o la altceva , de design

tu stii mai bine , eu stiu ca nu e de joaca cu directia / rotile, frinele, etc
si e posibil sa nu coste chiar asa mult un rind de roti pe 15/16 facute chiar pt masina ta; cit despre pus fibra pt design, daca e aplicata pe janta, nu stii cit de bine fac priza materialele intre ele, posibil sa apara fisuri in fibra de la vibratii, etc si o iei de la capat cu munca; iar fibra aplicata pe jante = greutate mai mare a rotii = efort mai mare pt planetara sa invirta roata; fata de rotile pe care le ai avut inainte, nu ai avut senzatia ca se misca directia mai greu, ca parca inainteaza mai greu?
leon cupra R & IHI VF 34 powered by SKN tuning

13rvr
Subiect Autor

23 Ian 2008, 12:16

fibra este in strat f subtire, nu are greutate decat infima, pana acum nu a sarit si vibratii primeste din belsug. masina se misca lafel de bine, jantele astea fiind un pic mai usoare decat ce am avut inainte (oz racing pe 15). jantele nu au fost facute dupa ureche si pt asta multumesc baietilor pe care i-am stresat 2 saptamani zi de zi.

Jante pt masina mea am incercat destule, din pacate am fost dezamagit de ele, mai am un singur model de incercat, dar astept sa se faca si pt ibiza.

Flory
Albertina

23 Ian 2008, 12:23

ms de poze:p..
eu am gandeam k iarna sa nu o bagi in portbagaj .. k e cam frigulet... poti iarna sa o tii in brate :D cred k i-ar fi mai bine.. si ei si tie:D
arata bine masinut .. poate vii la o intalnire sa ii admir si eu accesoriile... nu fata ,,,, altele...

13rvr
Subiect Autor

23 Ian 2008, 12:26

Flory scrie:
ms de poze:p..
eu am gandeam k iarna sa nu o bagi in portbagaj .. k e cam frigulet... poti iarna sa o tii in brate :D cred k i-ar fi mai bine.. si ei si tie:D
arata bine masinut .. poate vii la o intalnire sa ii admir si eu accesoriile... nu fata ,,,, altele...

are cine sa o incalzeasca, vin la intalnire daca o sa ma anunti :P

Flory
Albertina

23 Ian 2008, 12:28

pa s-a facut dminik asta si am fost multi tare.. eu si masinuta mea albertina...
cik se face si sambata asta la 12 dar eu nu pot sa ajung daca te intereseaza am intles k in parcare la aqua magic

13rvr
Subiect Autor

23 Ian 2008, 12:30

Flory scrie:
pa s-a facut dminik asta si am fost multi tare.. eu si masinuta mea albertina...
cik se face si sambata asta la 12 dar eu nu pot sa ajung daca te intereseaza am intles k in parcare la aqua magic

adica la intalnire ai fost doar tu?

Flory
Albertina

23 Ian 2008, 12:33

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si nici macar nu am stabilit eu ora si ziua .. m-am conformat ....
eh tre sa t mai astepti si la din astea:D
dar sambata asta ..,. cik or sa fie 3 din cate stiu eu.. uite vb cu luci_28 ... el a zis k se inscrie sambat asta:D

13rvr
Subiect Autor

23 Ian 2008, 12:39

Flory scrie:
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si nici macar nu am stabilit eu ora si ziua .. m-am conformat ....
eh tre sa t mai astepti si la din astea:D
dar sambata asta ..,. cik or sa fie 3 din cate stiu eu.. uite vb cu luci_28 ... el a zis k se inscrie sambat asta:D

Am sa trec ca sunt curios care sunt alea 3 masini

Flory
Albertina

23 Ian 2008, 12:41

k sa faceti poze sa vad si eu...
partea naspa e c suntem dor cativa din constanta si suntem la inceput... incet incet cand o sa ne cunoastem si o sa avem mai multi membri o sa facem si noi intaniri frumoase cu multe masinute nu?

13rvr
Subiect Autor

23 Ian 2008, 12:43

Flory scrie:
k sa faceti poze sa vad si eu...
partea naspa e c suntem dor cativa din constanta si suntem la inceput... incet incet cand o sa ne cunoastem si o sa avem mai multi membri o sa facem si noi intaniri frumoase cu multe masinute nu?

sper... sa vedem :)

Flory
Albertina

23 Ian 2008, 12:43

dca mai stii persoane cu seat.... indruma-le .. sa ne extindem reteaua :))) ... poate adunam mai multi k in buc.... ar fi ceva nu?
:P

13rvr
Subiect Autor

23 Ian 2008, 12:45

Flory scrie:
dca mai stii persoane cu seat.... indruma-le .. sa ne extindem reteaua :))) ... poate adunam mai multi k in buc.... ar fi ceva nu?
:P

mai am eu 2 in club, am sa vb si cu ei :wink:

Flory
Albertina

23 Ian 2008, 12:46

k .. ... ii astept :D