Am vazut golful 6 live. Mi-a placut noua parte frontala, inspirata. Din lateral masina arata mai elegant ca 5-ul. In spate nu mi-a placut deloc, stopuri mult prea mari. La interior materiale bune, insa nimic care sa imi placa mult, sa ma surprinda. concluzia: o masina corecta, un G5 cu facelift, schimbari tehnice la nivelul motorizarilor, au aparut motoare noi si cele vechi sunt acum euro 5. Cum am zis o masina corecta, cum a fost mereu Golful. Probabil se va dovedi si fiabila. Insa eu unul nu mi-as cumpara-o, nu am avut sentimentul ala ca nu vreau sa ma mai dau jos din masina. Pur si simplu m-am dat jos si atat, nu am simtit nevoia sa petrec mult timp in masina. Si astia de la Porsche Romania sunt si cam nesimtiti la preturi.
La scirocco e alta treaba, stopurile spate in nici un caz nu aduc a tuareg in nici un fel. Masina arata excelent la exterior, insa interiorul mi-a placut mai mult la G6, scirocco avandu-l in genul celui de pe G5. Concluzia la scirocco: o masina la care m-as uita daca as vrea un hot hatch.