in trafic astazi, in Fagaras, apoi in Mol la alimentat. nu cunosc masina, dar am vazut ca are sticker. salutari colegului.
O, salutari! Ti-am vazut suportul de numere de 'ClubSeat' cand am plecat din benzinarie, dar eram un pic aerian si nu am salutat cum trebuie atunci pe loc.
Ms frumos Cristi. Norocul meu ca poza nu a prins si evacuarea bara are 2 gauri (stanga + dreapta) iar eu am iesire numai pe stanga -> gaura dreapta plange..... de la distanta nu se vede.... asa rau
Pe langa bara spate, am mai schimbat ceva, dar tot aman sa-mi updatez thread-ul cu poze. Pana'n week-end insa, se rezolva.
in trafic astazi, in Fagaras, apoi in Mol la alimentat. nu cunosc masina, dar am vazut ca are sticker. salutari colegului.
O, salutari! Ti-am vazut suportul de numere de 'ClubSeat' cand am plecat din benzinarie, dar eram un pic aerian si nu am salutat cum trebuie atunci pe loc.
PS: Frumos 1M-ul tau, tare fain aranjat!
multumesc Mihai poate ne mai vedem in trafic....s-atunci stam la o poveste
Leon 5F 2.0 TSI CUPRA 280 Urban Silver Toyota Yaris XP10 1.0 VVTI LPG Apline Silver ex. Leon 5F 2.0 TDI FR Stage 1 Emocion Red ex. Nissan Primera p11 1.8 Platinum Silver ex. Leon 1p 1.6 Emocion Red ex. Ibiza 6l 1.2 Emocion Red
altea EON pe Baba Novac in fata la institutul de marina Stefane ai dat bacul? era unul la volan ori se juca la tlf ori dormea am clacsonat nici nu sa uitat salutari de aici