eddy_wtx scrie:Petrecand weekendul la Brasov, sambata am parcat, la Real, exact langa o Ibiza galbena cu numere de BV, care acum am descoperit ca este a lui Il_her
Iar duminica, mergand catre Poiana Brasov, vazut leon alb B 985 MKY. Nu am apucat sa-l blitzez la dus, dar la intoarcere, ne-am intersectat aproximativ in acelasi loc, si am apucat sa-l flashui! NU stiu daca a apucat sa ma observe!
Miky&Bogdan scrie:eddy_wtx scrie:Petrecand weekendul la Brasov, sambata am parcat, la Real, exact langa o Ibiza galbena cu numere de BV, care acum am descoperit ca este a lui Il_her
Iar duminica, mergand catre Poiana Brasov, vazut leon alb B 985 MKY. Nu am apucat sa-l blitzez la dus, dar la intoarcere, ne-am intersectat aproximativ in acelasi loc, si am apucat sa-l flashui! NU stiu daca a apucat sa ma observe!
Am facut un drum Bran-Predeal si retur duminica. Salutari aici, in trafic nu am mai apucat sa te flashuim.
Breazu scrie:Aproape de Dristor pe la 11.30 Alex ( PAA), el venea dinspre Real vitan eu ma duceam.Te-am vazut tarziu dar salutari aici maestre
christyan27 scrie:vazut BC 70 AAA pe Stefan cel Mare, salutari
andrei.MTN scrie:hello don'soara Vinci!scze, nu te-am vazut ... sa nu fi fost grabit