B 55 TIO, Leon argintiu cu kitul aero. Aseara pe la 22:30 la iesire din pasajul muncii, la biserica/spital. Dat flashuri, facut cu mana, eram in spatele tau, am facut amandoi stanga, la Petrom am luat-o pe alte cai
salut kady! am vazut si eu multe leoane si ibize si cordobe...si un Exeo negru frumusel...BxxWAX, BVxxGBY, BVxxPIS si nu mai tin minte ... salutari tuturor!
vazut Leon 1P portocaliu pe A2, oprit pe la km 112. nu am vazut numarul din cauza balustradei, dar tind sa cred ca era colegul Tazziq. oricum salutari si vreme buna de plaja sa aveti...
Ieri pe la 20:30-21:00 i-am vazut masina Tzeposului (B 685 TZP parca)parcata in fata la Pizza Hot in Brasov, m-am uitat dupa el inauntru dar n-a fost de gasit.
vazut azi in trafic de la constanta spre cernavoda un leon galben frumos modificat la exterior: B96 KMH.salutati, clacsoane. eu eram cu mususk266 in cupra lui.
ieri in jurul orei 15:20, cred ca am parcat in Plazza langa leonul lui Aleksu B 83 PAA (sper ca ma tine memoria)... Daca am dreptate, salutari aici, daca nu, scuzele de rigoare! si tot ieri pe otesani, pe la 18:30, un 1p gri inchis parca (adevarul e ca era cam murdarel, abia am sesizat sticker-ul ), am dat 2-3 claxoane dar erai prea concentrat