11 Mar 2010, 10:36
Ieri rulam pe A1 cu o duba. In depasire, la 125 km/h, vad ca se apropie in spatele meu un Leon 1P, gri cu kit aero. Se lipeste de fundul meu, nu exagerez, era la 1 metru in spatele meu. Era genu ala de sofer care te preseaza. Mentionez ca masina pe care o depaseam circula cu vro 10 km/h mai incet decat mine, deci practic nu rulam paralel, efectiv eram in depasire.
Baiatu asta din spatele meu a inceput sa imi dea flash-uri disperat sa ma dau la o parte sa treaba mandea. Pai ba, nu vezi ca sunt in depasire? Bineninteles ca avea si proiectoarele de ceata aprinse.
In fine, depasesc, ma dau la o parte si ma depaseste. Ii fac semn ca e nebun si sa stea chill, la care gagiu se reincadreaza in fata mea si restul de 30 de km a rulat fix cu 120 km/h, exact viteza mea de croiaziera. Am avut ocazia sa admir ca nu ii merg semnalizarile, adica pana la Bucuresti in nici o depasire sau reincadrare nu le-a folosit.
La intrearea in Bucuresti, coloana. Dupa numar mi-am dat seama ca avea prioritate de Bucuresti, adica prioritate de smecher, s-a bagat cu toti marlanii pe banda de avarie, ca doar numai prostii asteapta.
Asa ca feriti-va de dobitoc!
B-88-VNB Leon 1P benzina, gri, kit aero!
Leon 1.6 8V 102 CP