Vazut acumcateva zile pe DRW(o ibiza alba parca) pe Aviator Popisteanu, tras de flashuri, se uita ciudat la mine, dupa ce a trecut de mine a bagat avarii. Salutari aici!
Challenge the races that the others can't win... R.I.P. Seat Leon 1.6 16v (1M) Renault Laguna 1.8 16v Mk2 http://vreausaplec.wordpress.com
ehei....io eram dupa o ora in care m-am chinuit sa o scot din parcare ..mai dadeam si zapada jos de pe ea....oricum mi-a picat toata p parbriz la semaforul urmator....nu stiam de ce stergare sa mai dau!!
vazut leon 1p galben cu B xx KMH la numar la unirii , avea suporti numar cu club seat. Aveti idee cine e ? ca pe forum nu l-am gasit...avea o bara ciudata pe fata...
salutari aici in caz ca intra
Seat Leon 1M 1.6 8v AKL| B-111-EON | ------------------------ Ex:'96 Honda Civic EJ9 | '88 Dacia 1310 | '02 BMW 525d e39 | '97 Nexia Coupe
vazut leon 1p galben cu B xx KMH la numar la unirii , avea suporti numar cu club seat. Aveti idee cine e ? ca pe forum nu l-am gasit...avea o bara ciudata pe fata...
salutari aici in caz ca intra
l-am vzt si eu acum cateva zile pe dna ghica
ex SEAT Ibiza 6J SC Limited Edition ex SEAT Ibiza 6L
Leon Galben WNO pe strada Brasov. Pe la 12 cand am am trecut pe langa el era inzapezit bine de tot si seara (pe la 8 jumate) lucea de curatenie. Salutari!
Jegu: Black Leon 1P Sport-Up 2.0 TDI If you have everything under control, you're driving too slow. Pickup speed! (ex)Motan | (ex)16 Valve