Duminica asta ma aflam pe drumul E60 indreptanduma spre Sighisoara de catre TG-Mures. Pe un sector de drum cu serpentine observ iesind din coloana un Seat Leon (B 11 KPH) depasind in disperare... Ajunge in "fundul" meu si incep, avarii peste avarii semnalizari dreapta...nimic... tipu se straduia sa ma depaseasca...scot un pliant pe geam...nimic...tipu ma depaseste. Ma uitam dupa el cum depasea in continuare... si ce imi veni mie? Sa ma iau dupa el, zis si facut. Dau dupa el in disperare, cumva ajung aproape de el incep si, flash-uri avarii nimic. Intram in Sighisoara ma incadrez pe banda din dreapta ma uit la el si nimic, el cufundat in scaun ochelari de soare alea alea... O lua spre Brasov eu trebuia sa o iau spre Sibiu. Ma las batut cand am vazut ca dansu nici nu ma baga in seama. Da ce am m-ai tras dupa el mai nene...

Si ca sa fie pus si capac peste toate, ma opresc in centrul Sighisoara sa imi iau doza de "nicotina", trece o Ibiza pe langa mine ruland incet cu numere de B, fac semn din mana cu un fluturas (chiar pusesem unul pe un parbriz) nimic... accelereaza si o intinde.
Concluzie: Greu ii sa dai un fluturas personal