Salutare colegului care sta in Bascov si are un Leon Cupra galben, cu sticker pe hayon si nr. AG XX RAZ. L-am vazut ieri a N-a oara parcat in fata casei.
Seat Cordoba 2006 1.4 16V 100CP Rosu Emocion
Magazin piese de schimb, consumabile si accesorii Service auto, lucrari de mecanica, tinichigerie, vopsitorie si statie ITP
Si nu caut sa-ti demonstrez, era o simpla figura, deci nu ma lua-n nume de rau ca te iau in ..... brate!!! Noi ... Bem, Fumam, Tusim, Ranjim ... asta facem pana murim ... Opel Astra GSI Ceasuri Barbatesti de de Dama http://www.casaceasurilor.ro
mircea, si eu te-am vazut de cateva ori, dar nu m-am mai obosit sa fac flash....decat daca sunt cumva in fata ta, ....asa din contrasens nu m0-ai vazut niciodata !:D
salut si eu aici mircea !! vazut azi seara la mall baneasa rpl-ul lui remus si mi-a lasat un biletel in geam sa ma inscriu in clubseat:))) mersi remus
Oriunde merg si orice fac, in fata vad doar rosu-alb / Sufletul meu e colorat, in alb si rosu, rosu-alb ! SOLO DINAMO! ------------------------------------------------- Leon 1,4 100 cai frumosi , Candy White& Beautiful
acum mi-am adus aminte... Cupra neagra B xx NWO pe la Baneasa vinerea trecuta...salutat (nu cred ca stia exact de unde il cunosc dar si-a dat seama apoi ). salutari si aici !