Aseara iar am vazut masina cu nr B 97 KYP pe Stefan Dumitrescu,salutari
si toate celelalte
W O U scrie:SpDlicious scrie:in alta ordine de idei...vazut XEL azi parcat vis-a-vis de memento in floreasca...si ducandu-ma spre casa am mai vazut un seat ibiza gri cu sticker in fatza,far stanga din cate imi amintesc..pe la 17:00 ....se ducea spre bioterra....dar n-am retinut numarul:D:D..salutttarii pe aceasta calee:D
livache'87 scrie:sambata dimineata si-a facut aparitia si domnul cosmin (Xel'Naga) cu care eram si vecin de palier la hotel , dar nu am zarit al sau cupra ci unul portocaliu BxxSAS tras la umbra, putin obosit de la drum
Xel'Naga scrie:W O U scrie:SpDlicious scrie:in alta ordine de idei...vazut XEL azi parcat vis-a-vis de memento in floreasca...si ducandu-ma spre casa am mai vazut un seat ibiza gri cu sticker in fatza,far stanga din cate imi amintesc..pe la 17:00 ....se ducea spre bioterra....dar n-am retinut numarul:D:D..salutttarii pe aceasta calee:D
lucrez la BT ASIGURARI ala de pe Floreasca cica sunt director , acolo o sa vezi mereu parcata masina !!
Trainelu scrie:Acum jumatate de ora Matrixu pe la IRA, n-am apucat nici macar sa claxonez.
Trainelu scrie:Acum jumatate de ora Matrixu pe la IRA, n-am apucat nici macar sa claxonez.
bamse scrie:pe d-l gabyucl..sau zuly...sa nu mai zici ca nu te vede nimeni...erai p magheru...m-ai vazut, te=am vazut...nu am claxonat!