bamse scrie:sambata seara un seat leon alb pe magheru, a facut cu avaria la mine si eu cu flashu....nu stiu ..e cineva de pe forum? parca wou sau wov avea la numar....salutari si acilea!
gzhazh scrie:Vazut duminica la Carrefour Orhidea o ibiza neagra, cu ditamai stick-erul clubseat pe capota. Salutari aici, eu eram in leonul gri!
bertzi43 scrie:vazut azi pe splaiul unirii pe Ace,cred ca pleca la mare![]()
salutari aici ca in trafic nu am reusit sa te prind
pakyman scrie:gzhazh scrie:Vazut duminica la Carrefour Orhidea o ibiza neagra, cu ditamai stick-erul clubseat pe capota. Salutari aici, eu eram in leonul gri!
salutari te-am vazut si eu numai ca nu era ibiza, era cordoba.
gzhazh scrie:pakyman scrie:gzhazh scrie:Vazut duminica la Carrefour Orhidea o ibiza neagra, cu ditamai stick-erul clubseat pe capota. Salutari aici, eu eram in leonul gri!
salutari te-am vazut si eu numai ca nu era ibiza, era cordoba.
Cordoba am vrut sa scriu, dar a iesit ibizaSorry!
SpDlicious scrie:Ba da vreau si eu sa dau peste WOU o data si-o data..pai n-am inteles, numai voi ?
W O U scrie:SpDlicious scrie:Ba da vreau si eu sa dau peste WOU o data si-o data..pai n-am inteles, numai voi ?) pai ma gasesti prin pantelimon(diham),pe la city mall prin zona,damaroaia,victoriei,romana,tei..... cam pe aici ma invart...
) scuze de off.. :*:*
in alta ordine de idei...vazut XEL azi parcat vis-a-vis de memento in floreasca...si ducandu-ma spre casa am mai vazut un seat ibiza gri cu sticker in fatza,far stanga din cate imi amintesc..pe la 17:00 ....se ducea spre bioterra....dar n-am retinut numarul:D:D..salutttarii pe aceasta calee:D
W O U scrie:cred ca o sa schimb masina pentru ca NU E IBIZA E CORDOBA!!!![]()
te-am vazut dar vorbeam la tf si nu am apucat sa iti fac semn. ma duceam sa imi pun folii. salutari
sau asa...scuza-ma:D:D) :*:* ahh si nu cred ca-i nevoie sa-ti schimbi masina pentru asta
))
pakyman scrie:W O U scrie:cred ca o sa schimb masina pentru ca NU E IBIZA E CORDOBA!!!![]()
te-am vazut dar vorbeam la tf si nu am apucat sa iti fac semn. ma duceam sa imi pun folii. salutari
sau asa...scuza-ma:D:D) :*:* ahh si nu cred ca-i nevoie sa-ti schimbi masina pentru asta
))
glumeam, n-o schimb.
I LOVE THIS CORDOBA!!!!!![]()