una bucata printesa pe la nerva traian..stationata de era sa intru in ea........b....xx...FRK...
pls francy nu mai lasa asa masina parcata ca e foarte nasol!
SMOKE pe Magheru ( Vineri sau Sambata ) Sorry ca nu mai tin minte dar eu si vineri si sambata eram pe acolo
Presedinte STREET ZONE Automotive Club Owner Seat Leon CUPRA 2.0 TFSi 285 cp ( B 90 XEL ) Owner Toyota Corolla 1.4 D4D 95 cp ( B 900 XEL ) Owner VW BORA Nuvolari Concept 140 cp ( B 91 XEL ) contact: xelnaga@rocketmail.com cosmin_gabriel_ionita@yahoo.com
si io te-am vazut xel naga te-am si salutat...era si kenzo pe acolo ( de fapt el e peste tot:))
si eu te-am zarit dar scuze ca am uitat sa zic !! Cu KENZO, ADY ( Dj Alcool ), TEO, BLOWWIND m-a vad in fiecare seara !!
Presedinte STREET ZONE Automotive Club Owner Seat Leon CUPRA 2.0 TFSi 285 cp ( B 90 XEL ) Owner Toyota Corolla 1.4 D4D 95 cp ( B 900 XEL ) Owner VW BORA Nuvolari Concept 140 cp ( B 91 XEL ) contact: xelnaga@rocketmail.com cosmin_gabriel_ionita@yahoo.com
Zarit pe 07.07.2008 (luni) pe centura din Constanta masina lui Piedone_BBG, un Cupra alb de toata frumusetea.
La volan era o fata (clar ca nu era Piedone ), care s-a uitat indelung spre masina mea, dar nu ne-am salutat.
VW TIGUAN TRACK & AVENUE "THE BIG FOOT" 210 CP/450 Nm - CFT stg1 EX - SEAT LEON FR "THE STEALTH KNIGHT" 218 CP/453 Nm - RBN stg1
În jurul nostru se afla unii oameni care îsi traiesc viata parca numai cu singurul scop de a ajunge la capatul ei. NU Viteza ucide!!! INCONSTIENTA, PROSTIA, LIPSA DE EXPERIENTA, NEATENTIA, TERIBILISMUL ucide! http://www.youtube.com/watch?v=m5fsEHeZ1I4
Buna, buna!!:) eu in fiecare zi parchez masina acolo ca peste drum de INS lucrez:)
Oriunde merg si orice fac, in fata vad doar rosu-alb / Sufletul meu e colorat, in alb si rosu, rosu-alb ! SOLO DINAMO! ------------------------------------------------- Leon 1,4 100 cai frumosi , Candy White& Beautiful
ieri 16.07.2008 a trecut pe langa mine B-87-PTY eram la semafor la budapesta si tu ai facut dreapta...
Oriunde merg si orice fac, in fata vad doar rosu-alb / Sufletul meu e colorat, in alb si rosu, rosu-alb ! SOLO DINAMO! ------------------------------------------------- Leon 1,4 100 cai frumosi , Candy White& Beautiful